Makbule-4627 Merhaba hanımlar 31 haftalık gebeyim faranjit oldum antibiyotik kullanıyorum çok fazla öksürüğüm var bunu azaltmak için önerisi olan var mı ☹️☹️☹️
QueenMommy Makbule-4627 Çok antibiyotik kullanma bence doğal yollarla hafiflet limonlu su ılık su iç boğazını kuru tutmamaya çalış
Ser_ Makbule-4627 canım bende 31 haftalığım iki gündür aşırı öksürüğüm var mahvoldum boğazım tahriş etti farenjit bende de var ama kaburgalarımda ağrıyor benim sende oluyor mu
irem16 Makbule-4627 ben de 33 haftamdayım 1 haftadır bende de öksürük var ve geçmiyor antibiyotik bitti öksürük bitmedi 🤦♀️ ıhlamur , su içmekten içim soldu ciğerlerim falan yanıyor geçmiş olsun kuzum
Makbule-4627 QueenMommy Normalde kullanmam ama doktorum önerdi kullanmam lazım çünkü enfeksiyon son aylarda çok riskli olabiliyormuş
atlasinannesiii 3 gündür bende çekiyorım o kuru öksürüğü ılık suya pekmez karıştırıp içiyorum iyi geliyor canım bide buhar yapıyorum su kaynatıp üstüne örtüyü geçiyorum nefesimi açıyor
Makbule-4627 QueenMommy crp değerim yükselmeye başladı kandaki enfeksiyon yani son aylarda geçirilen herhangi bir enfeksiyon eğer önüne geçilmezse tehlikeli bir hal alabilir der doktorlar o yüzden dikkatli olmak zorundayız
Deletedmom154 Makbule-4627 sarımsağı ezip sütle kaynatıp için sarımsağı yiyebiliyorsaniz yiyin ben faydasını görmüştüm