UgurEdaAltun İyi akşamlar arkaslar 9 ay boyunca hepimiz Sevinç’imizi üzüntümüzü paylaştık hepimiz burada bilgi sahibi olduk yarın dogumum var bana da dua eder misiniz Allah kimseyi bu darda bırakmasın bizleride
Eda16 UgurEdaAltun Allah yardımcın olsun kuzum Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah sağlıkla al bebişini kucağına inşallah 💜💜
Deletedmom444 UgurEdaAltun Rabbim ikinizide sağlıkla kurtarsın tatlım benimde çarşamba günü inşallah kolay olur doğumlarımız burdaki herkesin de tabi spinal mi olacaksın bize mutlaka tecrübelerini paylaş canım
UgurEdaAltun Deletedmom444 inşallah canım Allahım sabada kolaylık versin sağlıkla Bebeşini kucağına alırsın inşallah tabi ki söylerim canım yarım uyuşacak canım
GelMucizemol Allah yardımcın olsun kuzum inşallah bebeğine sağ sağlim kavuşursun allah kolay gecitten geçirsin canım benim
SinemOrkun Sağlıklı doğumunuz olsun inşallah ben de bir an evvel hamilelikte son haftalarıma gelmek istiyorum.
UgurEdaAltun SinemOrkun inşalah canım zaman su gibi geçiyor bir bakmışsın sende kucağına almışsın büyümüş bilene sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım