Minik1Civciv Kızlar sağ kalçam çok kötü ağrıyor hani insan topallar ya resmen kalçam yüzünden topallıyorım çok kötü ağrıyor bazen ikisi birlikte ağrıyır magnezyum da verdi doktorum ama yine çok kötüyüm 13+5 im
AtcEda Minik1Civciv allahım tek bende var sanardm aynı durum bende de var 30+3 kemik resmen batıyo hem yatarken hem otururken anı kitleniyorum herhalde hamilelik boyunca cekicez :(
Renginveannesi_ Minik1Civciv bende 11 haftalıgım benimde kalcama sanki bıçak saplanıyor sağa sola bile hareket edemiyorum ayağı kalkınca zorlanıyorum , haftaya kontrolüm var inşallah hocama soyliyecegim 🥺🤲🏻🤲🏻
Rabiasaglam Benim o haftada başladı canım sonra durdu şimdi 27 haftalığım dün yine başladı resmen topallıyorum hele ayağa kalkarken ayrı bi acısı var
Eflininannesi61 Ben bebeğimin kalp atışlarını duymadan merdivenlerden yuvarlandım şuan 30 haftalık olduk ve hamileliğimin başından beri o ağrıyı çekiyorum
Minik1Civciv Renginveannesi_ işte bana magnezyum yazdı parol da yazayım dedi bende var dedim ağrı kesici de içmek istemiyorum katlanıyorum Napim
Minik1Civciv AtcEda işte ben zaten ilaç hap içen biri değilim vitamin verdi midem bulandı aç içilmesi gerek ama ben tok içiyorum kız dedi mideni bulandırırsa tok iç mecbur öyle içiyorum