ikiprensesannesiii Sblut23 dikişlerimi almamışlardı benim kendileri düzelmişti. Ama 2-3 güne falan geçiyo o ağrı yürüyüş yapın bol bol
Sblut23 Kelebekmadam canım korkma herkes bir değil ama benim şimdiki aklım olsa normal yapardım çok pişmanım
ikiprensesannesiii Sblut23 doktordan doktora değişebilir tabiki öyle dediyse gidin. Ben 10 gün sonra kontrole gitmiştim ama dediğim gibi dikiş falan alınmamıştı benden
iki_melek_annesi MucizeAnne_ İki doğum yaptım sezeryan ile 3. Ye hamileyim yine sezeryan olacam kendi isteğimle devlet hastanesinde yapıştırma yapmışlardı bünyede bünyeye değişiyor demek Bi ilk ayağa kalkma zor oluyor biraz ondan sonra bişey yok korkmayın sezeryan dan kafanızda kururarsanız zaten zor olur bana da normal doğum çok zor geliyor cesaretli olun ameliyattan sonra yatmayın sürekli sık sık yürüyün
Zeyzeykr Sblut23 benimde 10 gün oldu sezeryan olalı şuan çok rahatım hiç ameliyat olmamış gibiyim ilk üç gün çok zor oluyo anlıyorum sizi bende ilk kalkışta çok zorlanmıştım karnım düşecek gibi hissediyodum desdeksiz kalkamıyodum 5.güne kadar rabbim sabrınızı artırsın biraz sabredin geçer inş
Sblut23 Zeyzeykr ay inşallah canım bugün 3. Günüm biraz daha iyim sadece dikişlerim sızlıyor bir de arada sancım oluyor o kadar zaten bebeğimi kucağıma aldığım zaman hiç bir ağrım sızım kalmıyor
Sblut23 Ela532 hayır özel hastane estetik dikiş attık dedi sadece uçlarını diktin tutsun diye dediler aynadan bakıyorum köşelerde var dikiş
Sblut23 nevarneyokk sancılanınca bir de dikişlerimin üç kısımları beni mahvetti bugün 3. Günüm ama daha iyim ilk günü ölmek istedim resmen
Happybsrn Sblut23 gözümüzü korkuttunuz resmen keşke bu kötü deneyimi yazmasaydınız, ona kalırsa arkadaşım suni sancıyla normal doğum yaptı,yırtılmalar oldu çok zordu, hastaneyi ayağa kaldırdım dedi vs hepsinin zorluğu var kolay değil 😔
Sblut23 Happybsrn canım herkesin bünyesi bir değil ben çok zorlandım ilk günü ağrıdan duramadım bilgili annelere sordum yapılacak bir şey var mı diye
myram1 Happybsrn hiç korkmayın o an herşeyi tüm korkularınizi unutacaksıniz 🥰 şimdi ben o an için on kez kesilmeye razıyim herkesin bünyesi bir degil güçlü gir korkarak girme emin ol çekeceğin 3 gün 5 gün benim o kadar bile sürmedi hiç olumsuz yorumlari takmadım kiminin çok zor geçiyor kiminin çok kolay sen kolay olacağını kazı beynine 🥰
myram1 Fundish hayır cnm boşuna korkma herkesin bir olmaz ben asla ağrı hissetmedim sadece ilk uyuşukluk gidince hafif ağrım oldu ağrı kesiciler ile geçti ayağa kalkmak tabiki zor ama ilk gün için onuda yapablriiz basaricam başarmaliyim diyerek kendini motive et inan herkesin bir olmuyor ve nasıl girersen öyle çıkıyorsun aman bunda ne varmış milyon tane kadın oluyor diyerek gir doğuma korksan bile acısa bile zihnine bunu sildir 🙏