Bilge2019 EKARATAS bende şuracıkta bekliyim ikinci bebeğini bekleyen anne olarak 🙈😊oğlumda normal doğum yapmıştım
Mavistez EKARATAS birincide kesi attıkları için güzel doğdu ama ikincide kesi atmadilar ve malesef yırtık oluştu bende ilk doğumda 10 günde iyileştim ikincide 40gunde bakalm 3.de nasıl olacak 😁
ElifB08 EKARATAS bence ikinci doğum daha tecrübeli ve bilinçli geçer 😌 bende ilk doğumumu normal yaptım kesisiz, ikinciye fırlatırım herhalde 😂
Zehra9616 EKARATAS doktorum bana aradan 6 sene gecmesine eagmen yerlesirse eger bebegin en yakin hastaheneyi secmemi soyledi ne olursa olsun daha hizli ilerler dedi
Seymameva Bende çok araştırıyorum bu konuyu çoğu kişi çok ara vermeyen daha iyi geçtiğini biraz daha kolay olduğunu söylüyorlar inşallah herke ssaglikla kolaylıkla kavuşur bebeklerine 🤲
EKARATAS Ranaikra kaç haftalık oldu benim daha 2 aylık Allah’tan ama yine de insan düşünmeden edemiyo
EKARATAS ElifB08 😂😂😂😂😂😂😂😂😂sesli güldüm buna umarım dediginz gibi olur da gelir burda tekrar bizimle paylaşırsiniz😂😄😂😄
ElifB08 EKARATAS aaaa fırlatırsam kesin paylaşırım 🥲 happy kidse alışamadım zaten kaldım hala happy momda 😅
meltemm33 Benim de ilki normal iki defa kesi attilar bana 2 ayda anca iyileştim de bunda da hayirlisi bakalm :)
meltemm33 İki hafta 3 cm aciklikligim vardi sonra bi gun nişan geldi sanci başladı hastaneye gittiğimde 3 bucuk cm di. Doğuma aldilar hemen suni sanci verdiler 3 saatte dogum yaptım insallah bunda da öyle olur diyorum😀