D-92 Merhaba , nstye ne zaman başlanıyor 30. Haftada muayenem var o zaman bakacaklar mı ve doktora gitme sıklığım artık daha mı fazla olacak
Happyasya D-92 benim 32 de nst başlamıştı yanlıl hatırlamıyorsam. 35 ten sonra da iki hafta da bir gittim. Bir muayene bir kontrol gibi. 38 de de sezeryana alındım
SayeMom D-92 yarın tam 32yim yani bu gece. Bugünde kontrolüm var bakalım beni sokacak mı hiç öyle bişeyden bahsetmedi
D-92 Happyasya o zaman beni 2 hafta sonra birdaha çağırma ihtimali olabilir zaman baya geçiyor ya şaka gibi teşekkür ederim
Happyasya D-92 sonlarda her gittiğimde alıyordu +85 nst ücreti. içime öküz gibi oturuyordu 😂 evet zman geçiyor allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Tughanalpinannesii_ D-92 riskli gebeliğiniz yoksa 36 dan itibaren her Hafta çağırır şu an erken haftaniz
ggkca Ben ilk 34de girdim, öncesinde 31. Haftada gitmiştim doktorum istememişti. Bu arada devlet hastanesine gidiyorum belki özel de farklıdır
Minikmucizem10 D-92 ben enson 32 de gitmiştim nst başlamadı doktor sabah muayene var bakalim bence bu sefer ister 37 olduk çünkü
Elosenol Beni doktorum 31.haftada çağırdı nedenini söylemedi nst kontrol içinmi çağırıyorlar ben nst ye hareket hissetmediğim zamanlar gidiyorum zaten acilden faln
sedacelikss 32den 36 ya kadar iki haftada bir muayene+nst 36dan itibaren her hafta muayene+nst dedi doktorum öyle de ilerliyor 36.haftadayız