Leylasiva21 uzaldlal bende 19+1 oldum rahîm büyüyor diye ağrı oluyor doktor öyle söyledi.Kizima ilk halasi elbise almıştı. Benim ilk aldığım ise tulum olmustu
uzaldlal _iremclppp ayyy bende hiç anlamam ki😬 başka birine sor yine burdan yada tartışma açıp sor istersen 🌸
eymenks_3006 29+6 ilk öğrendiğimizde eşim oyuncak ördek almıştı bende zıbın emzik biberon almıştım cinsiyetini bilmediğimiz için ortak renkte almıştım😂❤️
Hakanbuse uzaldlal 9 haftalik daha ama duramadim biberon emzik ve bez ve banyo havlusu aldim cok erken cinsiyeti belli degil simdilik belkiyorum ilk aldiklarim bunlardi artik almıyorum cinsiyetini ogrenene kadar
_Mediha_ Bende ilk battaniye ördüm ve daha 10 haftalığız heryer battaniye pike kaynıyor, kaynanam bebeğe ilk don al elbisesi çok olur demişti
ayvazz uzaldlal Kalp atışlarına kadar bekledim ve duyar duymaz kendimi e bebekte buldum. Yatağını , arabasını ve bi kaç ortak zıbın almıştım 🙈☺️ İyiki öyle yapmışım dolar çıktığı için şimdi onların fiyatları çok arttı. Kârlı bi alışveriş oldu ☺️
uyanancirkiin uzaldlal bebiş için indirimden ıslak mendil aldım cinsiyeti bilmediğim için kıyafet alışverişine girişmedim henüz 😅 kendim içinde hastanede giymek için gecelik ve pijama takımı aldım 😅
Gamzeli_anne_ uzaldlal Gorumcemle zıbın almıştık önü yazılı eşim kızmıştı cok erken bise almak icin diye 😂
Merve_0109 uzaldlal gri bir patik oldu cinsiyetini daha bilmiyorduk simdik doğdu ama çok şükür giydirmek nasip oldu kızıma 😍🥰
Kubraa5353 Daha 4-5 haftalıkken bir arkadaşım ciğerpare yazılı lügat zıbın gönderdi. Çok çok tatlı. Sonrasında ben epey bir şey aldım zaten bir anda.