minikkoalaam Sude_ahdem tesekkur ederim 😍 jammybaby’nin internet sitesinden siparis vermistim. 🌸 ben ekim ayinda aldigimda kirazli 75 digerleri 80di simdi baktim 100-110 olmuslar. 😳
PrensesFiona Sude_ahdem Sağol canım benim 💕 trendyoldan aldım ben aldığımda 140 liraydı en son baktığımda 250 olmuş 🙈
Nzlasln uzaldlal bel ağrılarınız tam olarak nerde başlıyor acaba benimde dün itibarıyla ağrımaya başladı özellikle sol kısım
Carriebradshow uzaldlal ilk aldığım şey müslin örtüydü. Çok güzel geldi yumuşacık ve çok kaliteli. Daha cinsiyet bilmiyordum iki cinsiyette kullanabilsin diye soft renkli bu modeli seçmiştim 🥰 https://www.shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=7351100
BirPatiSever uzaldlal pat pat dan 4-5 elbise almıştım sanırım ilk. Pat pat furyası vardı burda dayanamadım ben de aldım. 30 haftadan önce bişey almıcam diyordum halbuki
Ferda_33 uzaldlal daha dün aldım çıtçıtlı atlet daha çok küçügüz cinsiyette belli değil çok sabırsızlanıyorum 🙈🥰
Emilie 27+6 dayım bende de o haftalarda bel ağrıları ve uyuyamamalar başlamıştı ara sıra uyuyamamalar oluyor hala ve bel ağrıları daha da arttı, doktor normal diyor, ilk aldığım kıyafet zıbındı eşya ise küvet seti :)
Beyzanrr minikkoalaam nerden sipariş ettin acaba canım bana hem güvenilir hem uygun bi site söylerseniz sevinirim
minikkoalaam Beyzanrr jammybaby’den almistim. fiyat uygun gelir mi bilmiyorum ben aldigimda cok daha uygundu. simdi bunlara da zam gelmis 😑
Deryy uzaldlal ya bende 14 haftalığım 12 de başladı bel ağrıları ve kalçama vuruyo ev işi yaptım ya pert olyrm hemn 😵💫