Baburhulya Arkadaşlar ben 25 haftalık hamileyim midem feci şekilde yanıyor canım yemek yemek istiyor ama yiyemiyorum sizde bu durumda olan varmı öneriz varmı ne iyi geliyor
gulnurkrms Baburhulya kelin ilacı olsa başına surermis ahhh ah benimde Cok fena yanıyor ağzımdan bildiğin alev çıkıyor ama yok bı çare sabır
busrasahinn Baburhulya leblebi çok iyi geliyo canım bende 36+2 yim erken doğum riskim var ilaç kullanıyorum onlarda midemi mahvetti bi leblebi bildiğin sarı leblebi tutuyo o yanmayı
Ece003 Baburhulya hiç bir ilaç hiç bir şey iyi gelmiyor 30. Haftadyım hala yanıyor doğsada kurtulsam şu ağrı ve mide yanmasından diyorum
Baburhulya Busradogann onu değil de başka ilaç verdi oda zaten şuan bitti yarın yazdırmayı düşünüyorum şimdi hani doğal yolarda yapicak birsry var mı diye yazdım
Dlkbhr93 Offg suan 39 haftadan sesleniyorum gecmiyor bende tam bu basligi acicaktim uykusuzlukdan ölüyorum ama migdem uyutmuyor bi dogal careniz varmi diycektim cumki ilacimda bitmis😥
Baburhulya Ece003 işte boşuna annelik zor demiyorlar Ozmnda çıktığında keske karnımda dursaydi deriz eminim
Busradogann Baburhulya süt diyorlar elma diyolar gece çift yastık kullan diyorlar ama malesef hiç bişey fayda etmiyor ☹️