Bilge2019 14 kasım adet başlangıç ı 18 kadım adet bitiş şuan 6 haftalık hamileyim doğum ne zaman gelir bilenler rica etsem hesaplar mısınız 😍
Tughanalpinannesii_ Bilge2019 evet ağustos olur 🙏ama belli olmaz tabi ki erken ya da geç olabilir benim 40. Haftam miyadi doldu ama doğmuyor mesela 😄
Aselinkooo Bilge2019 son adete 7 eklenir. 14+7 21. Son adet ayından 3 ay geri gidilir. Kasım - 3 ay geri. Ağustos. Yani 21.ağustos ta.
incimercan Tughanalpinannesii_ max ne zamana kadar beklicek dr’unuz doğum için? Ben de 40+1’im de. Derdim bu şimdilerde😀
Bilge2019 incimercan ikinci hamileliğim benim oğlum 31 aylık 2 buçuk yaşında yani 2 buçuk sene önce 40+6 günlük doğum yaptım oda doktor başlattı doğum u 2 cm açıklıkla ve gram sancı yoktu 10 saatte doğurdum🙈suni sancı ile 😁😁
Tughanalpinannesii_ incimercan bugün kontrol var suyuna bakacak azaldiysa yatış verecek ama yeterliyse eğer perşembe tekrar bakacak duruma göre hareket edecekmiş. Kendi sancım olmazsa Suni ile başlatacak bu hafta içi başlatabilir 41 i geçirmez diye düşünüyorum.
Bilge2019 202020212022 evet cuma günü gittik bir kaç gün oldu betaya batırdık 3095 çıktı doktor keseyi görelim dedi ultrason da onuda gördük artık kalp atışları için gideriz muayene
Bilge2019 Tughanalpinannesii_ korkutmak istemem ama sancısının tarifi yok yani size diyemem şimdi aaa adet ağrısı gibi gerçekten doğum da candan can geliyo diyolar öyle boşuna cennet anaların ayakları altına serilmemiş 😍her ne kadar zorda olsa normal doğumun doğum sonrası çok güzel hafifliyosunuz 😊 iyi düşünün iyi olsun 🙏sular seller gibi olsun doğumunuz rabbim bir havazda kurtarsın 😊🙏