Umutduru Kızlar carsamba gunu adet günüm.Bütun belirtileri yaşıyorum bel ağrısı, kasık ağrısı, akıntı, göğüs hassasiyeti.Bugün test yaptım normal kaset testlerden maalesef negatif yarın kan versem mi bilemedim.Gebelik olsaydı testte çıkar mıydı acaba
kuzeymomsss Umutduru adetime 2 veya 3 gün kala kaset test yaptım çift çizgi çıktı silik bir şekilde yarını kan verdim kan da çıktı tabi herkesin farklı olabilir
Aylaerol Umutduru 3 hafta lik gebeliklerde teste çıkmıyo ama 4 hafta cikiyo yani gününüz geçtikten 2 3 gün sonra test yaparsanız anca o zaman belli olur ama kanı vermek için adet gününüzün geçmesini bekleyin bence
Sevgi0147 Canım acele edip hayal kırıklığına uğrama bekle sabret önce bir testte pozitif gör sonra verirsin yanlış anlama kan verirsen daha çok üzülürsün ondan diyorum beklemek zor ama kendini başka şeylerle oylayabilirsin böylelikle zaman geçmiş olur
Umutduru Kızlar evet gebelik olsun istiyorum ama iğne kullanmam lazim doktorum hamileligi farkeder farketmez direk iğneye baslayacaksin dedi 3 tane düşükten sonra.Çıkar mı bilmiyorum işte