NurayErguden Merhaba aranızda yeniyim tüp bebekle yöntemiyle hamile kaldım tutundu çok şükür son adet tarihinden hesaplayınca 5 haftalık olmuş oluyoruz kalp atışlarını kaçıncı hafta da duydunuz
Dykdyk NurayErguden Hayırlı olsun öncelikle bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 6+4 de duymuştum
Ensuu NurayErguden en erken 6 buçuk haftalıkken ogreniliyo canim ama bazen çok geçte ogreniliyo mesela ben 8 haftalıkken duydum kalp atışını şimdi 18 haftalık hamileyim inşallah sağlıkla alırsın çocuğunu kucağına bende bebek isteysen herkez 😊😊
Nazz25 Bende NurayErguden hayirli olsun 6. Haftada duyabilirsin biz 6 da duymustuk cook zayif kucuk bir ses git gide buyudukce artiyor sesi
1850 NurayErguden ben 6. Haftada gittim duyamadık 7. Haftada duydum. Allah herkese nasıp etsın cok guzel bir duygu😌😌
NurayErguden Ensuu teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun hamile olanlarında sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
kbraova NurayErguden bende 6+2 günlükken kalp atışlarını duydum hiç ummadgm anda ilk muaynemde kalp atışlarını duymak baya heyacanlıydı ❤️