Busrase Ilossuzun evet alırlar canım zaten gittiğinde doktorun soruyor normal mi istiyorsun seZeryan mı diye ona göre gün veriyor seZeryan dersen
Niloya6 Busrase muane ve doğum toplamda ne kadar ödemiş oluyorsunuz acaba birde her muanede kendi doktorunuzmu bakiyor
Busrase Niloya6 evet kendi doktoruma gidiyorum kliniği var hastane dışında özel bir 34. Haftadan sonra gittim ben bir kere 300 lira verip muane oldum 1 ay geçerliymiş muane ücreti zaten doğum yakın olduğu için bidaha yok yani ikisi toplam 1200 oluyor
Busrase Minisomini evet ben 34. Haftaya kadar devlet hastanesinde takipliydim 34 den sonra bir kere 300 lira verip muane oldum 1 ay geçerli bu arada muane ücreti birdaha hiç vermedim doğuma kadar yok muane ücreti
Sinemmmmm58 Hppymom23 dogum paketi olarakk degil ama ben devlette dogum.yapip ozele muayene oldum ilkinde simdide oyle yapiyorum mamak su tip.merkezine gidiyorum 80 tl ucreti var
Sedaa06_ Busrase ya bunun icin nasil randevu aldın ben beceremedim. Suan itibariyle de 8+5 olduk bu saatten sonra da kabul ederler mi bilmiyorum.
Gulgul0 Medikalpark Batıkent subesiyle anlaştım 8500 tl ama suan 11500 olmuş ben 10 gün önce aldım paketimi.
icefrezya Rumer daha zam yapmamışlar o zaman, hatta İnşallah hiç yapmazlar. 30 Aralıktaydı randevum, 165 tl ödemiştim. Teşekkür ederim cevapladığınız için 💫