ElfErk Sedanurtorun 24 haftaligim 🙋♀️ şuan icin iyiyim ama egzersiz yaparken ya da çok ayakta durdugumda karnimda gerilmeler oluyor.. insallah son ana kadar kendi işimi yapabiliirm 🙏 siz nasılsınız sizin nasıl gidiyor.. ben bir yandan hamileliği çok sevdim diğer yandan sabırsızlanıyorum da:) anı yaşamaya calisiyorum..
gamzecapanoglu İlk gebeliğim bu gece itibari ile tam 35 olduk ama zamanımız geldi sanırım. 30 haftadan beri açılmamız ve sancılarımız vardı. Bugün iyice arttı hayırlısı 😊
Mihriballim Gebelik bazen yılgın bazen mutlu bazen heyecanlı bazen bitkiiinnnn bitmişş tükenmiiiiişş ununu elemiş eleğini aşmış 🤭
Sedanurtorun ElfErk ben de aynı sizin gibi hem heyecanlı hem şaşkın hemde sabırsız ilk hamileliğim anne mi olicam diye garipsiyorum
Fatma_kalkan Sedanurtorun ilk gebeliğim son 4 gün beklemedeyiz heycan stres korku sevinç hepsi bi arada rabbim sağ salim kucağımaalmayı nasip etsin. Bütün hamiş anneler bebişlerinikucaklarına sağ salim alsın inşallah👶🏻❤️
dilarakocc 27 haftalıgız bir oğluşum olucak inşallah ve kıpır kıpır çok hareketli ve böyle olması erken doğuma sebebiyet vermez dimi
Sedanurtorun dilarakocc yok canım birsey olmaz Allahin izniyle bizim ki de hareketli doğduktan sonra bu zamanları bile Özlicez eminim
nurbeyzakucuksarikaya Benim de ilk gebeliğim, son 8 günümüz. İnanın bolca heyecanın yanında korku da var. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi 🐣