Sgokhan Canım hamişler bana kaliteli park yatak öneriniz var mi 28 haftalik oldum artık yavaştan alışverişe başlamak istiyorum neler almalıyım indirim linki istiyorum sizlerden
cerenmina Sgokhan ben yoyko anne yani da olan park beşik aldım. Yorumlarda herkes çok memnundu. Hepsiburada ve trendyol a bakın. Ben hepsiburadadan çok uygun fiyata aldım.
Derya3333 Zeynepty merhaba bende üni baby elite aldım kumaşta değişik bir koku var sizde de var mı acaba ne yapacağım bilmiyorum morelim çok bozuldu
Broca Merhaba, ben Pierre Cardin park yatak almıştım civilden. Kurulumunu da yaptık evde sallanma aparatlarını falan da denedik şu an için gayet iyi görünüyor. Ama bebiş henüz doğmadığı için herhangi bi deneyime bağlı olmadan yazıyorum 😅 Umarım sonrasında da pişman olmayız.
Miri06miri BirPatiSever bende bunu aldım ama internette sallanırken kapanıyor diye yorumlar gördüm. İade etsem mi ne yapsam kararsız kaldım🤔
KubraKocakaplan Sgokhan uni baby elite dönenceli sallanır oyun parkı tam adı bu şekilde yatak dahil 1259₺ ye aldım
Fadmet Sgokhan yoyko aldık hepsiburadadan, kurulumu yaptık tüm aparatları sağlam görünüyor. Tabii daha kullanmamıza var, o zaman nasıl olur bilmiyorum
Annecikkkkkk Kraft madrid kullanıyorum çok memnunum, hangi marka alacaksanız büyük ebat almaya dikkat edin. Uzun süre kullanacaksınız. Kraft, yoyko, nuna, prego da park yatak için kaliteli markalar.
Sgokhan KubraKocakaplan bugün bir arkadaş daha söyledi ocakta indirim olur diye onu bekleyeceğim umarım daha fazla artmaz fiyatlar 🤲
BirPatiSever Miri06miri kardeşim kullandı çok memnun ben de araştırmadan direk aldım henüz kullanmadım. Zaten en popüler ya yoyko ya prego ikisinden birini alacaktım. Kardeşim kullandığı için direk bunu aldım.