Alcerem BaLLikom44 biz deniz atlas koyucaz 😌 her şeyi öyle yapıldı ama tek Deniz daha güzel bence ben eşim çom istediği için atlas’ı ekledim. Deniz alp’de güzel olabilir ya da deniz Teo
Alcerem BaLLikom44 biz deniz atlas koyucaz 😌 her şeyi öyle yapıldı ama tek Deniz daha güzel bence ben eşim çom istediği için atlas’ı ekledim. Deniz alp’de güzel olabilir ya da deniz Teo
Fundish Alcerem katılıyorum tek isiö her zaman tercihim. Öğretmenim okulda çok zor oluyor ben genelde birini söylemeyi tercih ediyorum iaim hafizam cok iyiydi ama yaş ilerledikçe düşüyor malesef. 4 isimli öğrencim var .annenler sanırım 4 çocuk yapma hakkını sende kullanmış diyorum 😬 çocuğa yazık kodla kodla bitmez emin taha yılmaz 4. İsmi unuttum bakın :)
Alcerem Fundish o ne öyle ya hiç mi düşğnmemişler çocuğu 😅 ben iki ismide kullanmıcam, deniz, dicez sadece, kimlikte olucak bi tek. Söylemekte zor iki ismi bi de ileride iş hayatında da zor. Mail adresi vs derken, kendimden biliyorum çünkü 😂
caglaby BaLLikom44 Ben hep oğlum olursa Deniz Ali koyucam derdim. Deniz Ali ismini kullanırken kimse Deniz ya da Ali diye ayrı ayrı kullanmıyor ikisini birlikte söylüyorlar Deniz Ali diye çağırıyorlar. çok hoş bence