Esras88 BirPatiSever bende 31 haftalığım gece değil sadece gün içinde de ara ara o terleme geliyor ya bende aynı çok ateş basıyor resmen
eeebruuu BirPatiSever evet canım normal bende de 29.hafta da felan başlamıştı şimdi 36+3 günlüğüm hala da devam
BirPatiSever Esras88 doktorunuza sordunuz mu. Ben sordum olabilir dedi önemsemedi. evet gün içinde de ateş basıyor arada bir
SinemAyto BirPatiSever vallahi sormadım yeni yeni oluyor 2 3 gecedir ama sorarım kontrole gittigimde ama normaldir baksana bir suru kiside ayni problem var 😊
Esras88 BirPatiSever sormadım yarın kontrolüm ama demekki normal herkes aynı dertten muzdarip kışın ortasındayız utanmasam bazen tişörtle çıkasım geliyor😂
Ece003 BirPatiSever 30+3 aynı şekilde bende öyle yastıklar sırılsıklam oluyor gece 2 kez üst değiştiriyorum ki kısa kollu ve kısa şortla yattığım halde
Ser_ BirPatiSever Ayy bende 31+3 üm gece doğru düzgün uyuyamıyorum zaten bir de aşşırı terleme oluyor göğüs arasında boyun kısmında saç diplerinde tabii gün içinde de oluyor🥺