Esras88 Aycicegim anladım demek herkeste farklı seyrediyor hayırlısı inşallah sağlıkla alırız kucağımıza ve sütümüzde hemen gelir😍🤲🏻
Aycicegim Esras88 inşallah canım benim hayırlı doğumlar nasip etsin Allahım sağ salim alalım kucağımıza 🤲🏻👼🏻
Minikmucizem10 Süt sağmak yada göğüs ucunu uyarmak doğumu başlattığını duymuştum bence bi araştırın isterseniz
Ebesak Oksitosin hormonu süt üretir, aynı zamanda gebede doğumu başlatıp devam ettiren hormonda oksitosindir. Erken doğum riski olduğu için kesinlikle önerilmez
2cucukanasi Esras88 daha erken sakın böyle düşünmeyin göğsünüzü sıkmayın yada strese girmeyin tabi ki gelecek 🤗
Esras88 2cucukanasi yok sıkmıyorum zaten hayırlısı inşallah güzelce sütü gelir herkesin tüm annelerin inşallah🥰
2cucukanasi Seda9507 sızıntı sayılabilir kolostrum olduğuçşn sarı bebeğinizin bağışıklığı ve sağlığı için çok çok önemli 🤗 hiç panik evham yapmayın sütünüz hafif sızmaya başladıysa doğumla tam iner hastaneye yanınızda hoşaf anne çaylarından alıp götürün
Seross10 Aycicegim Bende 36 haftalığım hiç gelmedi daha ama bir arkadaşımın 4. Ayından itibaren gelmeye başlamış vücut ile alakalı herhalde
Defne34 Seda9507 1 ocak olrk yazılmıyor kımlıkte bılıosunuzdur ınsallah saatı saatıne yazılıyor hersey bana da 29aralık dedı bn ıstemedım beklemek ıstıyorum dedım cunku 2 3 gun ıcın cocuk 1 seneden mahrum oluyor