minikbebegim19 Kızlar 26. Haftamda yanlış hatırlamıyorsam 945 gr Dı bebeğim. Az önce 29.a girdim. Benim kilom 90 Dı 29 hafta oldum hala 90 normal mi. Yani 26.haftadan beri 90 ım. 29 hafta bebek kilonuz kaç acaba veya kaçtı 🙏
Busrakzlkc minikbebegim19 ben 68 ile hamile kaldım şuan 34. Haftam bitmek üzere 71.5 kiloyum 3 kilo aldım sadece bebekte 2500 gram 😊 yani almayabilirsiniz çok normal
Alinnnss minikbebegim19 no panik 35. Haftadayım hiç kilo almadım ama bebek haftasıyla uyumlu önemli olan senin değil onun alması ve sağlıklı beslenme
maviananas minikbebegim19 bebeğinizin kilosu iyiyse çok güzel bir şey kilo almamış olmanız bence tadını çıkarın bir çok kişi bunu istiyor bebek kilo alsın ben almayım diye
Ozlem2206 minikbebegim19 ben bu hafta sağlık ocağı kontrolüne gittim en son 23de gitmiştim 27 bitmek üzere 1 ayda hiç kilo almamışım bebeğim hep önden gidiyor maşallah bebişin kilo almasıyla sizin kilo almanızın hiç bir alakası yok bu arada almamanız daha iyi zaten 😌
ruhanadagdelen minikbebegim19 bebek için istiyorsan bol bol muz yee. Birde makarna çok ye🤤 ben zayıfım bebeğim zayıf olucak diye korkuyodum çünkü göbeğim yoktu. Şimdi 36 haftayım bebek 2700. Çok çok muz ve hergün makarna yiyorum diyebilirim. Artık bilerek kestim yemeği 3 kilodan fazla olmasın iri olursa doğuramam diye
minikbebegim19 ruhanadagdelen muz yiyorum evet teşekkür ederim ama makarnayı hergün yemek çok sağlıklı değil gereksiz hamur işi ben ayda bir belki yapıyorum belki yapmıyorum