ipekkizim2601 Merve_alp12 bizde çok zor karar verdik iki haftadır sabit artık. Düşündügumuz isimler İpek Neva Buğlem Elif Ada Aybüke Ece Naz İkra Sare Mina Su
Azra_Mom Merve_alp12 Elisa,Liya,Aden,Eliz bu isimleri beğeniyorum bunlardan en azından birini koymayı düşünüyordum ama rüyamda Azra ismini duydum eşimde Eylül istiyor biz bu şekilde birleştirdik size fikir olsun beğendiğim isimler
Berilalya Kızımın adı Beril Alya çok beğenerek ve araştırarak koydum manalarıda çok güzel. Şuan ikinciye hamileyim 26 haftadayız cinsiyetımız kız ama bizde hiç bir isme karar veremiyoruz eşime ne söyledıysek begenmıyor 😞
3mlek2bebkannesi Merve_alp12 ela koyucaz ama şu ara Ahsen ve aslıhan ismine bayılıyorum ama eşim kabul etmiyor 🙄
Elosenol Merve_alp12 Bade, özüm, tanem, peri, masal, maya, ada, doğa,, nil, ırmak, nehir, bahar, ilkim
Aysinur Asel, bal ırmağı Enfal, ganimet Elvin, cennet çiçeği demekmiş. Çok hoşuma giden isimlerden 3u bunlardı, biz eşimle Asel’de karar kıldık 🥰
Brc07brc Nasip olursa bizde KIZIMIZIN adini ❣ESLEM ❣ katacağız anlami da allaha teslim olan kişi günahsız ve de cok değerli kişi demek
Handenyildiz Merve_alp12 kızım olursa eğer ‘elfesya’ koyacağım bir masal prensesi demek. Erkek olursa ‘roma’ koyacağım
Tuba_2013 Merve_alp12 kizim olsaydı dila veya ece koymak isterdim oğlum olcak toprak olcak allah nasip ederse 🙈