Balcaa Ozlem2206 ben de cok begenmistim parla isminin soylenisini ama cevremdekiler hep dalga gecerler okulda diye vazgecirdiler hadi parla bakalim derler yok tarla mi falan diye sogudum isimden 😒
Esse2019 Bizde Ela Mila Nil İpek İsimlerini düşünmüştük NİL de karar kıldık bende 33 haftalığım ama 17. Haftada kararı vermiştik 😊
Merve_alp12 Esse2019 ne güzel erkenden karar verebilmişsiniz🥰 adıyla yaşasın ❤️ İpek Nil ismini cok begenıyorum eşimde onaylarsa 🙄🙄
BirPatiSever Merve_alp12 Doğa Laren Nira Nil Elis Ada Lina Mavi Su Vera İlke Esil Ela Eflin Asel Nefes Kumsal Asya Alin Lina Arya Alya Nil Vera İlal Bengi Talya
Berru Merve_alp12 ilk çocuğum kız adı Berru su ( berru esmaul husnada geçiyor) şimdi üçüncüye gebeyim cinsiyet erkek eğer kız olsaydı Mihran ela olacakto
Merve_alp12 Zeynepklprn en en başta ismimiz beren olarak belliydi aslında 🥰 eşimin arkadaşı isimle dalga geçince soğuduk isimden gerçi ben hala beğeniyorum ama eşim çok soğudu hatta o sunmuştu bu ismi fikir olarak🥴
Berru Merve_alp12 evet bende kiznolirsa ilk bu ismi beğenmiştim bu olacaktı ama şimdi Ömer Batu muz olacak inşaallah