RumeysaNur34 Hafif bir boğaz ağrısı başladı biraz da burnum akıyor sık sık değil ama şifayı kapmadan önünü almak içintavsiyeniz var mı kızlar 🤲
MerveeD RumeysaNur34 umarım önüne gecebılırsınız ama ben ne yaptıysam öksürüğu durduramadı sıcak su bal limon yaptım sabah aksam ve öksürük ıle uyandığımda bal aldım agzıma tatlı kasıgında 1 hafta sürdü cok sukur bugun sımdılık öksürügum yok
keremveannesi RumeysaNur34 canım bol bol su tüket . Günde en az 3 litre iç. Pekmez ye sabahları bi tatlı kaşığı . Ama İnan bunun ilacı su🙏
Tgclvnt RumeysaNur34 Merhaba canım. Tuzlu su gargara yapmanı ve aç karnına pancar pekmezi içmeni öneririm. Geçmiş olsun.
Defneadamoms RumeysaNur34 Geçmiş olsun haftamız yakın . Bende de boğaz ağrısı var 2 saatte bir düzenli olarak tuzlu su ile gargara yapıyorum iki günde toparladı.
RumeysaNur34 MerveeD çok geçmiş olsun öksürük falan yok ama hastalık bir kere geldi mi bırakmıyor inşallah hafif bir şekilde atlatabilirim 🤲🤲
RumeysaNur34 morsumbul yok hayır bugün akşam saatleri biraz burun akıntı başladı sonra baktım boğazım ağrıyor hafiften sinyalleri veriyor sanırım zaten bundan önce iki defa çok ağır grip geçirdim çok zor atlattım parol harici birşey vermiyorlar
morsumbul MerveeD bende agır bir gribim sadece test verdim negatif toparlarım bir kaç güne dedim toparlanamıyorum 5 gün oldu 19 haftalık gebeyim yarın gideceğim ama bir şeyler yaparlar mı bilmiyorum da
MerveeD morsumbul bende 19+5 olduk bugun 🙏 cok gecmıs olun hava degısımi soguklardan hep grıpler salgın benımde öksürügum bugun gectı cok sukur dun bu saatlerde baya kotuydü ve karnımda agrıyordu öksürdükçe çok sukur atlattık