Gzmmmmmm11 Kızlar selam sezeryan doğum yapacağım sondadan çok korkuyorum acıtıyor mu takarken? Çıkarırken veya. Uyuşturduktan sonra mı takıyorlar uyuşturmadan önce mi
Busrakzlkc Gzmmmmmm11 en son korkmanız gereken şey sonda uyuşmadan takılsa bile hisedeceğiniz bir acı söz konusu değil sadece yanma şeklinde anlık bir hissi vardır.ki spinal sezeryanda genelde uyustuktan sonra takılır
Zeyyyn Gzmmmmmm11 korkacağon şey sonda olsun neyden korkarsan o daha çok seni bulur korkma uyuşturup takılıyor çıkarırken de çok hafif ağrı oluyor dayanılmıcak gibi değil zaten serum vs ağrı kesici derken anlamazsın bile
Afro-dit Gzmmmmmm11 uyuşukluk olunca takıyorlar uyuşukluk olunca çekiyorlar ben takılırken hissetmedim ama uyuşukluk geçince çıkardılar sizlama şeklinde hissettim hiç acı yanma olmadı sonrasında bol su için ben enfeksiyon olmuştum wc ye çıkarken ağrı oluyordu
Anesliina Gzmmmmmm11 asla korkmayın anestezi verdikten sonra takıyorlar, çıkarırken de hiçbirşey hissetmiyorsunuz henüz uyuşuk olduğunuz için ☺️
Sirince-anne34 Gzmmmmmm11 1 ay önce doğum yaptım uyuşmadan taktılar kendinizi kasmazsanız aşırı ağrı veren birşey değil sadece hafif bir yanma oluyor.
tozkevser Gzmmmmmm11 Doğumdan önce bende sizin gibi merak ediyordum nasıl olacak acıyacak mi falan diye ama inanın çok gereksiz bir korkuymuş uyuştuktan sonra takılıyor zaten hiç hissetmiyorsunuz çıkartırkende ben hiç acı duymadım korkmayın ☺️
Mukaddesdvc Gzmmmmmm11 bir hafta sonra bende sezeryan olacam bende korkuyorum belden iğneden sontadan sonra karın bastırması 😂geçer ya napalım kadınlar acıya dayanıklıdır birde bakmısızki evdeyiz aradan yıllar gecmiş cocuklar büyümüş o acılar unutulmus bitmiş kendimi avutuyorum işte
Sirince-anne34 Gzmmmmmm11 takan hemşireye uyuştuktan sonra takın dedim. Doktorlar, hastalara sondayı takıp amaliyathaneye getirin diyorlar dedi
Sahram25 Gzmmmmmm11 ben alttan muayene bile olamıyorum düşün ona rağmen hiç acımadı uyuşturmadan taktılar bumuymuş ya dedim abarttıkları
tulay06 Gzmmmmmm11 benim ilk doğumumda uyuşturmadan odada taktılar. Aşırı korkuyordum hiçbir şeyyy hisseetmedim asla korkmayın ne takılırken ne çıkarırken uyuşuk olmasanız bile asla acımıyor.
herhangibirkullanici Gzmmmmmm11 Ay hiç sorun edilecek bir şey değil sadece çişinizi yapıyormuş gibi hissediyorsunuz o an saniyelik bir şey zaten
cocoblog Gzmmmmmm11 uyuştuktan sonra takıyorlar ben ne takarken ne çıkarırken zerre birşey hissetmedim rahat olun☺️