atlasannesiiii dün sühendan hanıma gittim ve çok güzel bir görğşme gerçekleştirdim ve aşırı memnun kaldım.
Beslenme listesi ne şekilde neler yemeliyim yememliyim ayrıntılı şekilde açıkladı anlattı.
Egzersiz programı verdi ekstra detaylı şekilde bakım önerileri verdi kendimi doğuma nasıl hazırlamalıyım ince ince anlattı ilgiside alakasıda harikaydı.
Bir önceki doktorum bebeğimi 16 gün önce sezeryanla alacaktı meğerse çok erken bir tarih belirlemiş şuan 1950 gr cıktı kızım beslenme üzerine son 1 ay özellikle bebeğe iyi gelecek şekilde bir program yaptık.
2 şubatta beklerken 18 şubata attı doğumu mu ve dönmez dedikleri kızım dönmüş çok şükür normal doğuma gayet uygunuz şuan için aşırı memnun kaldım yaşadığım onca talihsiz ve üzücü olaydan sonra sühendan hanım bana ilaç gibi geldi bende mutluyum bebeğimde çok mutlu haliyle.
Çok dikkatli ve titiz bir doktor en basiti ellerim biraz tombiktir benim onu bile sorguladı şişmi senin ellerin neden şiş gibi hemen kalktı kendisi tansiyonuma varıncaya kadar ölçtü herkese tavsiye ediyorum. Artık kendimizi sühendan hanıma teslim ettik ona güveniyoruz ve mutluyuz. Kafamda çok soru işaretiyle gittim ama hepsine ve daha fazlasına yanıt buldum çok çok şükür 🙏
59.5 kg ile hamile kalmıştım 65 kg çıktım ve bana 65 ile doğuma gireceğiz dedi bu listeye uyarsan eğer sen asla kilo almazsın sadece bebeğin alır dedi. En başından beri keşke gitseymişim denk gelseymiş dediğim doktor oldu kesinlikle kendisiyle alakalı kötü yorum yapanlar cidden ne istediğini bilmeyen insanlar diye düşünüyorum artık aşırı bilgili ve ilgili bir doktor üzerine basa basa söylüyorum çok yoğun olmasına karsın kendinden fedakarlık edip hastalarıyla ilgileniyor kesinlikle sühendan hanıma gitmelisiniz.