gamzosgamzos Gizemmiis gebelik şekeri gebelik tansiyonum ve 9 ay boyunca gecmeyen idrar yolu enfeksyonum vardı ilk gebeliğimde troidi unutuyordum 🤦♀️
SinemAyto Gizemmiis düşük riski, 1.5 ay boyunca kanama, kalp ritim bozukluğu ortaya çıktı bir de valla nasıl doğurucam çok korkuyorumm🤲🥴
Sudeniz Bende kortizon kullanıyorum maalesef endişeliyim ama var mı kullanıp sağlıklı hamilelik geçiren?
sedacelikss düşük riski,kanama,beslendiği damarda çentik,tiroid,yüksek tansiyon,idrar yolu enfeksiyonu,vajinit,idrarda protein.. çok şükür 36.haftaya gelebildik inşallah sağlıkla doğar
gamzosgamzos Gizemmiis teşekkür ederim canım çok şükür Rabbime geçti 😍 inşaAllah bu gebeliğimde tekrar etmez en büyuk korkum 🤦♀️
Sudeniz Gizemmiis teşekkür ederim, 1.5 yıldır gözde orbita miyozit teşhisi konuldu bunun için kullanıyorum çok yüksek dozlarda serumlar alıyordum fakat gebelik olunca dozu düşürerek hapa geçmek zorunda kaldık
SinemAyto Gizemmiis Teşekkür ederim🙏 detaylı ultrasonda doktor söyledi zaten ara ara carpıntım oluyodu ama çok üstüne düşmemiştim kardiyolojiye git dedi gittim orda çıktı ortaya bi tedavi şekli uygulanmadi henuz gerek duymadi doktor ama yinede ço kkorkuyorum
Gizemmiis SinemAyto korkun belki tetikler olabildiğince dinlen ve az hareket et eminim her hamilelikte nefes darlığı yaşanıyor,yalnız değilsin ❤️🙏
Bursaspor16 SinemAyto ya benimde gece yatağa yattığımda kalbim çok hızlı atıyor acaba bendedemi var 🙄
sedacelikss guly1 idrar yolu enfeksiyonum geçti mi diye iki üç kez her hafta tahlil verdim orda eser miktarda çıkmaya başladı sonra +1 pozitif oldu sonra da 24sa idrar toplama istedi doktorum orada çıktı,her hafta idrar veriyorum şimdi tansiyonum 14ü geçmediği için müdahele gerekmedi 9-5lerden 13.5-8lerdeyiz şu an 2hafta daha idare edebiliriz inşallah
SinemAyto Gizemmiis Rabbim nerede varsa yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah🙏
Sudeniz Gizemmiis Aysee_35 çok geçmiş olsun bende de aynı problem var hap kullandım üstüne iğne vuruldum düşmesini beklerken çıktı tekrar verdim bugün yine yüksek siz nasıl tedavi oldunuz acaba