rukenaslan Henüz doğurmadım ama şimdiden araştırıyorum o yüzden tecrübeli anneler yanıtlarsa çok seviniriim hangi yiyecek ve içecekler süt arttırıyor anneler 🙈
Zeyyyn rukenaslan ilk 15 gün için iyi söyleninlrrde ama yarısı gaz yapıyor ben hurma ayva kimyonlu rezene çayı içiyorum çok şükür bebeğime yetıyor önemli olan bol su ve vakit oldukça dinlenme bebeğiniz emdikçe sütünüz artıyor zaten
Barlas_mom rukenaslan Dere otu soda bulgur pilavı tahin incir havuç üzüm aklıma bunlar geldi prolaktin yüksekliğim olduğu için hamilelikten önce doktor bunları kısıtlamıştı bana süt yapıyor diye
Kizannesi92 rukenaslan bol su ve bol bol emzirme çoğu şeyi denedim denettirdiler yani brn faydasını görmedim su iç emzir ve dinlen bence bu üçü muzicenin kendisi
Tugba4 İrmik helvası Bulgur çorbası yada bulgur pilavı Hoşaf ( k.İncir, k. kayısı, k. erik, k. Dut) ister hepsi ister hangisini severseniz hem kabız gideriyo hemde süt yapıyo çerez Bol su kimyon çayı hem gaz gideriyo hemde süt yapıyo hurma tatlılarda çok güzel süt yapıyo ama kiloda yapıyo 😂🙈 aklıma gelenler bukadar