Yenianne54 Kızlar özel muayenehaneye gidiyorum cuma kontrolüm var 38+6 oluyorum doğum şeklim belli değil alttan muayne yapar mı acaba daha önce hiç yapılmadı ilk gebeliğim bide
SedanuKocabey Yenianne54 ben de 37. Haftamdayım ilk kez 30unda muayene edilicem alttan hiç bilmiyorum nasıl bir şey 🥲
Sarisinbiiiranneeee Yenianne54 ben 37 deyim doktorum 38 de bakarız artık demişti sanırım sizede bakabilirler
llFatma Yenianne54 SedanuKocabey Haftadan sonra yapıyorlar acımıyor ya bende acımadı anlık bir şey zaten. Defalarca çatı muayenesi olabilirim yani
Oznurakts Yenianne54 Bende 37.haftada acaba uygunmuyum diye sormuştum normal doğuma. O zaman alttan muayene oldum gecen salı 39.hafta başında yine alttan muayene oldm açılma var mı diye baktı. O şekilde, doğumumu nasıl istediğimi sormuştu doktorum size sormadı mi?
Merve-bebek Oznurakts çatı muanesi ile açıklık muanesi arasında fark var mı çatı muanesi oldum hiç bişi hissetmedi oysa o kadar korkuyordum ki çok şükür iyi geçti ama acaba açıklık için de öyle olur mu bilmiyorum
Yenianne54 Oznurakts hayır hiç birşey sormadı sorun olmazsa normali bekleriz dedi alttan muayne olcaksın nasıl doğum istiyosun hiç bişe demedi merak içindeyim
-Melek Yenianne54 canım ben bu gün gittim 38+2 normalde bakacaktı ama nst de sancı çıkmadığı için bakmayacağım dedi haftaya gel dedi anladığım kadarıyla sancı çıkarsa bakacak
Oznurakts Yenianne54 Son haftada alttan muayene edecek heralde bilemiyorum ki. En iyisi sormanız benim gibi. Zamanında rahim ağzın dar denmişti bana söyledim doktorum da o şekilde baktı. Şimdi sorun göremiyorum ama son haftalarda belli olr dedi. Heralde açılma olmazsa sezaryene yönlendirecek beni de. 40 oldk yarın randevum var bakalm
rgk Yenianne54 benim doğum sabahı yapıldı, son ana kadar direndim sezaryen olacağım zaten diye ve normal doğurdum😝 hiç korkulacak bisi yok anlık yani öyle düşünün, bi an önce doğurayım da hiç önemli değil diyorsunuz o an
SedanuKocabey llFatma yaa uygulama harika her konu hakkında herkesin tecrübesi var süper çok teşekkürler 🌹🌹
llFatma SedanuKocabey ben de bir şey bilmiyordum her şeyi burada öğrendim sağ olsunlar çok yardımcı oldular Allah razı olsun herkesten🤗