minikumutlar Ya yanlış anlamayın ama bunlar çok çok saçma şeyler. Olacak olduktan sonra her şekilde oluyor. Doktorlar bu durumu saçma buluyorlar zaten ki mantıklı düşününce size de saçma gelecek emin olun 😅 sperm saniyesinde ulaşması gereken yere ulaşıyor siz isterseniz 10 saat duş almayın ayaklarınızı kaldırıp bekleyin belinize minder koyun o sperm sağlıksızsa döllenme olmuyor. Bana bi süre hamile kalamazsın çok belirgin polikistik over hastasısın dedi 4 5 doktor, adet görmek için yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyorum 5 ay önce evlendim 16 haftalık hamileyim. Evlendikten 1 hafta sonra ilacı biraktım. Her ilişkiden sonra anında kalkıp koşa koşa tuvalete gidiyordum 😅 1 ay içerisinde de hamile kaldım. O duşa girmeme ayakları kaldırıp beklemek falan biraz halk arasında ki uydurma. Bence siz kafanızın içerisini biraz boşaltın rahatlamaya çalışın ve umursamayın. Psikolojik olarak rahat olmadıktan sonra biraz zor açıkçası. Bence boşu boşuna da o şekilde saatlerce yatmayın:) umarım çok güzel haberlerinizi alırız 🥰