Eleonora Kizlar araligin 20sinde kimyasal gebelik geçirdigimi ögrendim,betam 28,90di. Adetim 19 aralik olmaliydi 10 gündür gecikti henüz kanamam yok ama. Normal mi ?
Kubos01 Eleonora benimde başıma geldi canım betam 40 lardan sonra 4 e kadar düştü ama kanamam gelmedi doktor iğne verdi vuruldum 10 gün sonra geldi kanamam
Novaa Eleonora gecikmenin 2. günü 64 e çıkmıştı. 4. günü 30 a düştü. Kimyasal olduğu ortaya çıktı. 2 gün sonra da kanamam başladı. Çok geçmiş olsun🙏🏻
Seydaisik Eleonora Benimde 15-20 gün geçmişti adetim beta 41 le öğrenmiştim sonra düşmeye başladı ardından sıfırlanınca 2-3 sonra kanamam başladı, çok geçmiş olsun..🙏🏻
limoncicegim2 Eleonora bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay adetim on gün gecikti ama oldum umarım olursun 🙏🏼
Eleonora F1903 bilmem ki 2 kez kan vermistim. Ondan sonra hiç vermedim doktorum gerek yok kendiliginden düsecek bir sey yapma dedi
F1903 Eleonora tekrar bi kan verin yarin eger sifirlanmadiysa doktor mudahalesiyle igneyle kanama baslatilir , sifirlandysa kanamaniz bi kac gune baslar saniyorm ama byk ihtimal sifirlanmamistir kanama baslamadysa 10 gundur
Eleonora Kubos01 sifirlandiginda mi kanama baslar canim yoksa 4e düstügünde mi? Ben yine mi kan vermeliyim?
Eleonora F1903 10 gün çok mu? Doktorum bekle dedi. Ama bilmiyorum düsünüyorum ki eger 10 gün normalse biraz daha bekleyeyim kanamam baslmazsa ocak ayinin basinda kan vereyim bir daha. Sadece bu kadar zaman kanama olmamasi normal mi diye merak ediyorum🥺
F1903 Eleonora yani beta 0laninca bi kac gun icinde kanamanin baslamasi lazim diye biliyorum , Rabbim yar yardmciniz olsun 🤲🏻