DidemDzltaDinel Gubse82 Hahaha canım ben almayayım kendi kendime minik cin Alı hikayelerim var çağan Sinan eksik kalsın 😂
1234 DidemDzltaDinel salı sabahı bende sezaryen olacagım siz spinal ben genel tecrubelerimizi paylasırız
DidemDzltaDinel 1234 Paylaşalım inşallah paylasmalik halimiz moralimiz olsun her şeyleri anlatırız Rabbim kurtarsın ikimizi de ❤️
Marpling DidemDzltaDinel olmazmı yalnız degilsin son 17 deyim bende nedense ii şeyler yerine kafamda hep felaket seneryoları deli gibi korkuyorum.ama bazen kendimi rahatlatıyorum herkes yaptı bizde basarıcagız 😁👍
DidemDzltaDinel Marpling Ay kimler doğuruyor dı mi bacım 😁 kendi kendime şunu söyleyip kendimi dürtüklüyorum ☺️ Ya yine de korkuyoruuuuum
Marpling DidemDzltaDinel aynen öle canım.heyxandan korkcaz benim jesin midem bulanır o sırada minnoşumuzu düşünelim cıyaklayarak çıkmasını sonrası kendiliğinden gelcek bence
Ayco DidemDzltaDinel bende çok korkuyorum canım inanki Allah yardımcımız olsun inşllh hayırlısyla atlatırız
DidemDzltaDinel Ayco inşallah Allah’ım herkes benim bebegimi bekliyor bizimkilerin de eşimin ailesinin de ilk torunu iki tarafın sülalesinde de bir telaş 😢 bebeğimiz bi sağlıkla gelse gerisi çekilir çile napalim
AliyeAsel DidemDzltaDinel allah yardımcın olsun canım benim bende yarın gidip sezeryan için gün alacam ağlamaklıyım şimdiden Allah hepimize cesaret güç versin inşallah 🙏🏻
DidemDzltaDinel AliyeAsel amin Allah cümlemizin yardımcısı olsun :) Ben de kimseyle konuşasın YOk bıraksınlar kendi kendime debeleneyim modundayım telaşlı olunca hep kabuğuma çekilesin gelir de
ManolyaGulatan DidemDzltaDinel cnm alah güç kuvvet verir sana inşalh bebeğini düşün rabbim tek sefer de ayaklanmayı nasip etsin sana