Aylin509 tazeannecik1 ben 36 haftalık oldum hala tahammül edemediğim mangal kokusu, kuyruk yağı, ve sarımsak kokulari direkt istifra etmeme sebepler etli yemekler balık da aynı şekilde kokularına asla katlanamiyorum
Burcukara01 tazeannecik1 ay o piril kokusu dolap kokusu ve bulaşık makinası ve yemeklerden sonra mide bulantısı mahvetti beni
Tueaksy Ben henuz 6 hafta 4 günlük hamileyim sadece daha yeni sabah bulantilarim başladı ama yemeklerden tiksinme falan yok sadece az yiyorum 😃
elifciftci_3232 Merhabalar şuan 6. Haftaya yaklasiyoruz bebeğimle amaide bulantısı vesaire hiç bir degisiklik olmadı sadece biraz bek kasık ağrısı oluyor normal mi sizce de ☺️💕
_Lavinya elifciftci_3232 Evet normal :) söz de dikkat edin diğer haftalarda. İnşallah öyle geçer diyelim. Ühüü ben öyle geçecek saniyordum 😂😂😂😂
Burcukara01 elifciftci_3232 korkma kuzum hayırlısıyla inşallah ben ilk haftalar özellikle 5 6 7 hafta larfa çok oldu 8inci haftamda rahatım şuan korkma Allah’ın izniyle rahim büyüyor dedi normal olarak kasılıyor dedi
Nermin1994 Hanımlar bende 10. Haftadayım bu 3.hamileliğim ama çok farklı geçiyor sabah kalkınca istiğfar ediyorum kokulara tahammülüm yok soğan salça yumurta ve çay dan nefret ediyorum. Çay çok severim normalde içemiyorum hiç bişey yiyomiyorum makarnadan ve simitten başka
Merve098 Koku olarak soğan salça yemekleri yaparken maske takıyorum üstüne atkı sariyorum ama fayda etmiyor😭 kola turşu balık aşırı tiksindim günde 2.5 L kola içen ben şuanda içemiyorum ki zaten hiç birşey yiyemiyorum hala 😔 17+4
kckelf123 tazeannecik1 geçen arabaşı yaptık kayseri Yozgat tarafı bilir ne zamandır yapalım diyordum bide 🤣 Aman Allahım o nasıl koku o nasıl ağır koku çok az yedim 😅😅
Aynur35 tazeannecik1 yumurta ve hamsiden tiksindim hele hamsi aklıma bile geldikçe midem kalkıyo bir de arabamızda bi koku asılıydı ondan o kadar tiksindim ki arabaya binmekten soğudum neredeyse