tazeannecik1 Ece003 Yaa öyle düşünmee sen yine de ☺️ Hamileliğin zor geçiyor doğumun çok çok kolay geçer İnşallah ☺️♥️
Sedanurtorun tazeannecik1 balik kokusuna dahi gelemiyorum hoc yiyemedim hamile boyunca balik hapı kullanıyorum hemen yutuyorum napalm
gulnurkrms tazeannecik1 bingonun bebegimin kokusu yumuşatıcı çok tiksindim tam bitmeden attım şuan da hlaa eski biseylerde kokuyor ve aşırı midemi bulandiriyor ve kavurma 🤮🤢
gamze_B 34 haftalık hamileyim ne miğde bulantısı ne kusma nede tiksinme hiç bir şey olmadı 😂 ben nasıl hamileyim diyorum 😂😂
merakliblog tazeannecik1 ben bayıldığım için stok yapmıştım eve düşün😂😂 sonra tiksinince hemen değiştirdim sabunu kokusuz sabun aradım bi süre ay ne zor dönemdi. Şimdi hala beyaz sabun koksa yüzüm ekşiyor
3mlek2bebkannesi tazeannecik1 eşim ciger pişirdi 3 gün mutfaga giremedim şimdi bile resmen kokusu geldi burnuma ,🤮🤮
Civcivim000 Eymeninannesii217 ilk zamanlar ben de nefes tutup işimi hallediyodum sonraları görmek bile çıkarmama sebep oluyodu ne fena günlerdi çok değişik bi kafa valla 😂
Merveee__1990 tazeannecik1 lavanta kokusu hamile olmadan önce almıştım hamileyken kullandım bir iki defa iiiyyy hatırlayınca miden ağzıma geliyor 😝😝 ama benim tiksinmedigim hiç bir şey kalmamıştı açlıktan ölüyorum hamdolsun hiç geçmeyecek sandım geçti
35SD28 tazeannecik1 benimki çok saçma kıyafetlerimden tiksindim 🤦♀️😬 özellikle yünlü şeylerin pamuklanması beni sinir ediyor. Tek tek atıyorum desem yeri var 🤷♀️
Derya2867 tazeannecik1 hiç kusmadım hafif bulantılarım oldu ama muz ve mantar değil kokusu görünce bile acayip midem bulanıyor 😂