emineceran kckelf123 evet biz keklik etinden de yapıyoruz Kayseriliyiz Ama klasik olarak tavuklu tabii ki🥰
sogoodtobetrue Eşim sigara içiyor. Eskiden kokusu beni hiç rahatsız etmezdi ki kendisi her seferinde ellerini yıkayan sakız kullanan biriydi öncesinde de. Ama 17. Haftaya geldik ne zaman geçecek diye bekliyorum, banyo yaptığında katlanır oluyor ama yine de tamamen geçmiyor. Çok üzülüyorum bu duruma.
Elifdbn tazeannecik1 demek kapsülün kokusundan bitek ben tiksinmiyomuşum😅bende eşimin parfüm kokusundan rahassız oluyorum
Morprenses tazeannecik1 direk böyle bişey olmadı ben bulantı falan da yaşamadım ama normalde doğulu bir et düşkünü olmama rağmen et kokuyor. Piştikten sonra gibi garip kokuyor gibi geliyor 😂
Morprenses Gul-42 15 haftada hareket ediyor 12.haftada ikili taramada pozisyonu uygun değil çikolata ye gel dedi doktor bana 🤷♀️
gurbetcikizii tazeannecik1 çok garip bi şekilde kuruyemiş 🤢 fındık fıstık vs ilk aylarda yemiştim bikere ve ondan sonra tiksindim halada tiksiniyorum çekirdek vs eskisi kadar yiyemiyorum
gurbetcikizii tazeannecik1 ayy bide abc’nin beyazlar için olan deterjani hamile kalmadan önce bayılıyordum o kokuya şimdi tiksiniyorum resmen aylardır dolapta öyle duruyor 😂
Yagmurdgdgn13 tazeannecik1 ilk hamileliğimde kıymadan tiksindim köfte kebap tarzı yemekleri çok nadir yerim hamileliklerimde asla yemem. Bu hamileliğimde de genel olarak herseyden herkesten tiksindim. Ama ıyyyy diyeceğim şey kısır oldu. Oysaki çok severdim kısırı.
SuY tazeannecik1 benimde ilk 4 ayım rezaletti tam 7 kilo verdim 🤢 tuhaf gelecek ama sıcak ekmek, simit kokusu. Üst komşumun yumuşatıcısı ve hastanenin yanındaki eczanenin kokusu 🤣 soğan sarımsak ve makarna haşlama kokusu 🤢
aysenurtc tazeannecik1 bütün yumuşatıcı kokuları head n shoulders kokusu sigara kokusu yemek kokularından değil de ortam ve parfüm kokuları iğrenç geliyordu
Halimeek-8 tazeannecik1 Valla ben salça soğandan tiksindim 5. Aya doğru gidiyorum hala yemek yapamıyorum 😧
esraklllnc tazeannecik1 sirke ve yumurta kokusu bazen ağzımın içinde tadını hissettiğim zaman midem bulanıyor
Sudenuur006 tazeannecik1 6 haftalık hamileyim yemek kokusu parfüm asla tahammül edemiyorum aşırı mide bulantısından dolayı yataktan kalkamıyorum inşallah biran önce geçer
elifciftci_3232 Sudenuur006 bende altıncı haftadayim ama hala hic bir değişiklik yok yorumları okuyunca acaba hamile değilmiyim diye düşünmüyorum değil 🤣
Yesilim23 Soğandan ,dereotundan midem bulanıyor şuan yazarken bile zor tutuyorum kendimi 🥲🤭 sadece bunlar değil iyi kötü bütün kokulardan hatta mutfaktan tiksinir hale geldim 2aydır buzdolabının kapağını bile açamıyorum 🥲 umarım kalıcı olmaz bazı şeyler ve en kısa sürede geçer 😭🌺
Betus32 elifciftci_3232 bende siz gibiyim merak etmeyin kasık ağrım var bolca. Ama birde soğan kokusunu sevmiyorum kavrulmuş ama öyle acayip bir bulantım yok hiç
Sudenuur006 elifciftci_3232 Bünyeden bünyeye değişiyo canım ya ama keşke bulantılarım olmasa bugün 1. Haftam ve aç susuz şekilde geziyorum ciddi anlamda kötü bi durum
Asli6- tazeannecik1 ilk üç aydan sonra düzeldi mi bulantılariniz. Ben 11. haftadayim 4 kilo verdim hala doğru düzgün bise yiyemiyorum ne zaman geçecek diyor ağlıyorum resmen 🙏🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Hermoniegranger İlk üç ayım kötü geçti. Şimdi 19+6 yım. Bref tuvalet topu mavi olan, bulaşık makinesi kimyasal kokusu, ele sinen soğan, soğan kavurması, ter, turuncu activex sabun kokusu🙄 hala tiksiniyorum