Hayat_Recep3480 Merhaba kızlar bir aya yakın oldu artık sol kalcamin ağrısından dönemiyorum hatta çok şiddetli ağrı benim gibi hamilelikte böyle olab var mı
Gokcemcelik Hayat_Recep3480 28 haftalık ben varım 1 aydan fazladır var . Magnezyum kullanıyorum iyi geliyordu oda etki etmiyor artk
Sermec27 Hayat_Recep3480 bende olmuştu 36 haftadan sonra doğum yapalı 6 ay 6 gün oldu doğumdan sonra 4 ay devam etti kemik iliği ödemi olmuş doğumdan sonra mr cektirdim orda belli oldu yürüyemedim uzun süre topallayaraj yürüdüm yeni yeni toparlıyorum inşallah benimki gibi bir şey değildir cok geçmiş olsun
ayseyilmaz96 Hayat_Recep3480 bende oyleyim canın bende varis de var kuyruk sokumundan asa sol bacagim komple agryo hamilelikte varis olmayan da bile olabiliyor o yüzden bel bacak sırt ağrıları normal
Hayat_Recep3480 DuyguEK bendede öyle ve artık agliyorum arada olurdu ama bugün çok felaket var acaba neden böyle oluyor 😔😔
Hayat_Recep3480 Gokcemcelik Yok soylemeyi unuttum arada gelip gidiyordu ama bugün çok fena ağrısı oldu
Seyma_61 Ay cidden benimde öyle sol kalçam fena şekilde ağrıyor bugün doktoruma söyledim pilates önerdi rahatlatır dedi
Glsmbthn Hayat_Recep3480 zeytinyağı ile gececek bi ağrı değil 3-4 haftadır çekiyorum ne masajlar yaptırdım ama banamısıın demedi ağrısı şiddetli ağrı ise gecmez magnezyum kullanıyorum bir haftadır kullanmaya basladım anca etkisini görüyorum iyi geldi sayılır