Gunes353535 Altn 38+5 bende doğurmak istiyorum Artık ya perşembeye kadar doğsun istiyorum Yada biraz daha beklesin yılbaşı geçsin istiyorum sonra benim isteğimle olmaz sağlıklı olsun yeter diyorum 🤲🏻😂😂
SenaHifa Altn ay öyle demeyin ya ben de 36 ya girer girmez hadi doğsun diye bekledim 40 I bulur dedi doktorum pilatesler hurmalar 37 de doğum yaptım şükür bi sıkıntısı olmadı ama 40 haftasını doldurana kadar 1 gr kilo almadı çocuk psikolojik olarak zordu benim için vaktinde doğsun bebişler yine 😂
rgk Altn hastanede suni alırken doğuramıyorum dedim odayı toplayan görevli de burdan kimseyi doğurtmadan yollamadık demişti😂 anladın sen onu
Altn Gunes353535 bende aynı durumdayım acaba yılbaşını mı beklese diyoruz sonra yeter bu kadar hemen doğsun istiyorum artık doğduğunu kucağımda olduğunu hayal ediyorum devamlı dayanamıyorum 😂😂
Gunes353535 Elifinannesi_ çok düzensiz günde 3-4 defa oluyor ama arası çok uzun ve koşa sürüyor 2 dk kadar toplanma şeklinde
Gunes353535 Altn Artık ne düşüneceğimi şaşırdım hangi ayda gelir soruları görüyorum gülüyorum bizim yılı bile belli değil diyorum içimden 😃😃😃😃😍
burcufyza Altn bnm ilk çocukta öyleydi rahim acıcı verdiler bayrama 3 gun kalmıştı 😀daha doktor bulamam die
rgk Altn benim de öyle geliyordu kız, kaynanama her gün bugün de yarın da doğurmam diyordum. 8 günlük olduk bile şimdi, dışarı çıkınca zaman çok hızlı geçti😂
Altn Zehra9616 ya istemiyorum şimdi doğsun istemiyorum işte vallahi bana çekmemiş bu çocuk ben erken doğumum sabrım yok benim😂😂😂
XelisaX 40+2’yim yarın 40+3 🤯 Kızım 39+3’de doğdu oğlum ise gelmek istemiyor. Belirtiler çok ama gelen giden yok 🥺