Adakahraman Gebeliginde diyabeti ya da gizli şekeri olan var mı? Doğum zamaninizi etkiledi mi erken dogum gibi…
gamzosgamzos Adakahraman hem gebelik sekerim hem gebelik tansiyonum hemde 9 ay gecmeyen enfeksyonum vardı çok şükür Rabbime zamanında doğum yaptım
eymeninannesii Adakahraman benim seker hastaligim vardi ama kontrolluydu sonra hamile kaldım sekerim yükseldi hemen ınsuline başladım 37.6 da doğum yaptım
rgk Adakahraman hello burdayım😂 40+3 doğurdum diyetime aşırı uydum son hafta dışında. şükür oğlum bana geldi😁
Adakahraman eymeninannesii şuan ben de insulin kullaniyorum 10 gun oldu baslayali 2 dogumumda 34 olmustu baya düstü sekerim insaallah bu kez zamaninda olur
Adakahraman 2 dogumumda 34 haftalik olmustj ama.hicbir doktor sebebini bulamiyordu. 3. Gebeligim 28. Haftada doktorum aclik tokluk takibi istedi ve o sekilde ogrenmis olduk seker yuklemesinde cikmamisti
Herseyinhayirlisi rgk şu an ne durumda şeker anlatsana biraz doğumdan sonra unsilin bıraktın yeme içme nasil yaptin gün içinde octun mu sekerini
rgk Herseyinhayirlisi ben sadece diyetle götürdüm ilaç kullanmadım, düzenli idi. doğumdan sonra hastahanede normale dönebilirsiniz dedi. o gün bugün çikolata yiyorum ama endokrine gideceğim yine
Limons Bende de çıktı ilk hafta cok duzenli yaptım diyetimi ama bu hafta hep kacamaklar oldu patates makarna felan yedim arada. Kontrol ediyorum cok yukselmiyor ama yine de endiseleniyorum iki gundur dikkatliyim yine. Hep cok mu dikkat ettiniz?😪
eymeninannesii Askpare kilo problemim vardı yillar oncesi bide annemde şeker hastalığı vardı o yüzden doktora gitmiştim öylelikle öğrendim
rgk Herseyinhayirlisi her ikisi de doktorun belirttiği değerler altındaydı. açlık 80ler civarı olurdu genelde tokluk da 120 130 lar