zynpada Bihteryc biz acıbademi sorduk canım, önceki doktorum orayla anlaşmalıydı 15000 tl demişlerdi. Şu an ne kadar oldu bilmiyorum ama bana biraz yüksek geldi ne yazık ki :(
Aslanmom1 Deletedmom623737 @Cansuada24 ve sadece bildiğim bu yani 😂 bu yılı bilmiyorum. 5 sene önce görümcem yıllık 8.000 tl ödediği özel acıbadem sigortası ile doğum yapmıştı her şey içinde. Şimdi uçmuştur.
Cansuada24 Aslanmom1 kız 5 sene önce 8.000 yaptıysa şimdi bende düşünemiyorum abooo neymiş o hastane ya 😂😂
cerenmina Teusa epidural sezaryen büyük ihtimalle.. 700 tl gibi epidural ücreti alıyorlar ekstra sanırım
yasemineymenarin Poyrazin_annesi bugün sordum fiyatları normal 3250 zorunlu sezeryan 4bin isteğe bağlı sezeryan 7bin olmuş
Mavi01052018 Cansuada24 Hangi Acıbadem hastanesi burası istanbuldaki Acıbadem’ler normal 11000 tl sezeryanlar 20000 bu fiyattalar muayene ücreti 650 tl oda bu senenin fiyatları ocakta değişicekler
Asyaveannesi36 Bihteryc benim gittiğim özel hastane bir ay öncesine kadar 4500dü sezeryan 5500 olmuş yılbaşı sonrası İçin yine zam gelicekmiş şaka gibi yani ne olucak bu durum bilmiyorum 🤦🏻♀️
Efd Kızlar İstanbul Çamlıca Erdem Hastanesi’nin ücretini biliyor musunuz? Cuma günü gidicem, gittiğimde de fiyat alacağım. Aranızda gidip fiyat alan varsa söyleyebilirmi? 🤗🤗
Nasmeryem Efd En baştan beri çamlıca erdem hastanesinde muayne oluyorum 2 3 gün önce sorduğumda sezeryan 2000TL Normal doğum 1650 aynı zamanda korona testi içinde hastanede yapılırsa refakatçi ve hasta için 150 TL istiyorlar tabi ocak ayında zam geliceginide söylemişti muhasebe.
_neslihan_ Efd ben gidiyorum Ayça hanıma 140 muayene 1.500 normal doğum dendi ama bakalım 2022 de ne olur bilemem doktorumdan çok memnundum ama hamile olduğu için ocakta izne ayrılacak kime gidicem bilmiyorum arayıştayım bende ama hastanede danışmanlar hemşireler gayet Güler yüzlü tatlı anlayışlı sen kime gidiceksin
_negolen_ Tekirdağda yaşıyorum benden 1 ay önce bir tanıdık biri 2500 doğurmuş benim mayısta doğum Dr 4000 civarı dedi, görümcem eltisi de ocakta doğum yapacakmış normal 500 sezeryan 800 tlymiş 😬🙄😒😒 sezeryan olmasak evde doğurucaz
Fundabshn Bihteryc Bahçelievler medicana hastanesinde normal doğum 7000 sezeryan 8000 ama doktorum aralık ayı için söylemişti şimdi ocağa kalıcaz heralde fiyat artmış olabilir 😩
cerenmina deletedmom87894 inanır mısın aynısını eşime söyledim. Bursa da dayı oturuyor. Dedim oraya gezmiş gibi gidelim ve ben orada doğurayim dedim. Güldü ama ben ciddiydim.
incimercan Deletedmom623737 Gaziosmanpaşa başarı hastanesi mi? Hangi dr’a gidiyorsunuz? Biz Aralık başında fiyat sormuştuk. 3400 normal, 4400 zorunlu sezeryan demişlerdi. Aralıkta zam planlanmıyor demişti.
MelekkkkKY cerenmina 😱 ben Ağustos’da 5750’ye yapmıştım sezeryan doğum aşırı şekilde zamlanmış yaa bu kadar da olmaz
cerenmina MelekkkkKY eşimi arkadaşını eşi daha doğum yapalı çok olmadı o bile sezaryen doğuma 5750 ödemiş. 35. Haftamdayim haftam 37-38 olsaydı doktoruma isteğe bağlı sezaryen diyecektim sırf ücretten dolayi.
deletedmom87894 cerenmina hahah bende aynısını dedim ailemin yanıda gideyim orda doğurayım diye😂😂hakkımızda hayırlısı ya🤷🏻♀️Doğursaydık bi