Elfidaa Deletedmom623737 ne kadara yaptırdın canım? Fiyat uygundu çikolata deposunda o yüzden soruyum dedim
Edali09 Elfidaa resim yüklemeye çalıştım ama, telefondan kaynaklı bir sorun mi anlayamadim yuklenmedi. Ne demek rica ederim. Ve fiyatı da uygun 100 tanesini 115 tl yaptrdim
AyazAdamom Elfidaa çikolatayı yaptırdınız mı ? Çikolata deposu genel olarak en uygun fiyat verenlerden kafamda tadı ile ilgili soru işareti var o yüzden ?
Edali09 Havvaa77 38+3m doğumuma 5gun varken yaptırdım. Evim çok sıcak olduğu icin şuan doguma kadar buzdolabında tutuyorum
RumeysaNur34 Bugün teyzesi yaptırmış canım gulcelitasarımlar instagram sayfasından bir bak istersen 🤲💞
Elfidaa AyazAdamom evet yaptırdım canım tadı gerçekten güzel tavsiye ederim kesinlikle. Fakat kargo ücreti de bize aitmiş 15 TL ödedim ona da
AyazAdamom Elfidaa teşekkür ederim içim rahatladı. Amaaan zaten her yerde kargo ücreti bize ait 😅 200-300 liralık bisi alıcan anca öyle bedava 😅
Poyrazin_annesi Ben sıparıs verdım daha yenı 100 tanesı 115 lıra hemde çıkolatası elit marka. Sıparıs alırken ztn bıze örnek yazıyı atıyorlar onaylarsanız yapıyorlar 🥰
yasemin260 Poyrazin_annesi Benİm arkadaşım da oraya yaptırdı memnun kalmadı çikolatalari elit marka değil onun adı altında satıyorlar
Poyrazin_annesi yasemin260 valla tadı guzel olsunda marka önemlı degıl ztn dagıtcam yıyen 1 tane yıcek 😂
Annesininbalii Poyrazin_annesi https://instagram.com/cikolatadeposuu?utm_medium=copy_link Bu sayfamı acaba , taze mi çikolata