Zeynepgl zehraglbhr 201 gram olmuşuz bizde 🙏🏻 Muz tayin pekmez kaşar peyniri ceviz badem bunlar bebeğe kilo aldırıyor canım 🥰 ve kilosu da gayet normal maşallah sağlıkla doğsun ❣️
Gulsurmeli zehraglbhr Ay benim doktorum 20. Haftaya kadar söylememişti sizinkiler ne güzel söylüyor 🥲
Mavistez zehraglbhr bence gayet iyi benim bı kacgun önde çıktı oyuzden gramı 10-20 oynar yani önemli olan sağlık boşver canm doktor bişey demedigi sürece böyle şeye kafa takma
Sumiire zehraglbhr muz maden suyu et ceviz badem şimdi aklıma gelen bunlar kalsiyum için günde en az 1 bardak süt ve bol su
zehraglbhr Gulsurmeli biz özele gidiyoruz özelde ki doktorlar söylüyorlar genelde siz devlete mi özele mi gidiyorsunuz bilmiyorum ama
Aselinkooo zehraglbhr 30 haftadan sonra anca kiloya geçiyor canım. Ozamana kadar hep gram gram. Yani aklında kalmasın gram az diye 🤗 ilerleyen zamanlar da kilo alıcak
Mavistez zehraglbhr benim bu haftalarda çok güzel gidiyor son ayda kilo alması gerekirken yavaşlıyor diğer iki bebeğimde 2800 doğdu çünkü bakalm bu kaç doğacak
Gulsurmeli zehraglbhr Full özeldeydim, doğumumda özelde oldu. Bir anlamı yok gelişme evresinde falan demişti Kıbrıs’taydım o sıra orada ki doktorum öyle demişti. Burda ki doktorlarda söylüyor mesela merak ederdim hep o sıra 😊
zehraglbhr Mavistez bende bu yüzden tedirgin oluyorum şimdi biraz da olsa gramı fazla olsun istiyorum
zehraglbhr Aselinkooo inşallah sağlıklı bı bebek olur çünkü zayıf olan bebekler doğumu kolay olsa da ilerleyen zamanlarda çok sorun yaratıyor diyorlar