Delidoluanne Cicilibicili ilk attığım mailde fotoğraf iptal olmuş sanırım gözükmüyor ikinci kez mail attım ekran görüntüsü ile sorun olur mu ikinci attığım mailde fotoğraf
Gizemebrar HappyMom katıldım çekilişten önce de 2 uygulamanızı kullanıyordum zaten 18 aylık oğlum var ve 6 haftalık hamileyim 🥰
Eylul9292 HappyMom lütfen şu bebek sayfasındaki reklamı kapatırmısınız ben reklamı değil açtığımda bebeğimi görmek istiyorum lütfen forumda paylaşmışsınız zaten bebek ekranında kaldırın lütfen.🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
m1g2c3y4c5d6 Yeni yil hepimize sağlık sıhhat huzur mutluluk nasip etsin İnşallah bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım İnşallah derdi olana deva hasta olana şifa sıkıntısı olana rabbim yardım etsin İnşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
m1g2c3y4c5d6 Ben de çekilişe katıldım benim de de cok ihtiyacım var cok eksiğimiz var herşeyin hayırlısı İnşallah bende cok merak ediyorum nezamn sonuçnaçıklanacak
Busra3452 Bende merak ettim ben kazananların arasın da olmam ama şans işte ne zaman vuracağı belli olmaz :)
Azize__dmr6 Busra3452 Heyecanla bekliyorum valla normalde bu konularda pek şanlı sayılmam inşallah çok ihtiyaçi olana çıkar 😊