minigiminannesi03 minigiminannesi03 yok olmadım asilama yaptırdım sadece öylesine bir yapayım dedim oyel çıktı şaşırdım
Caganuras Kizlar selam bat 14 ocakti hala olmadim daha once kan verdim ve evde test yaptim negatif cikti. Ovulasyonda pik 7 ocakti gec yumurtladigim icin hastaligimda gecikmis olabilir mi. Adet belirtileri disinda hic bir belirtim yok hamilelik icin.
Edaymn Caganuras illa belirti olmasına gerek yok canım benim mesela hiç belirtim yok olmadı maşallah herkeste olacak diye birşey yok geç yumurtlamışsın sen zaten
hayat_23 Aslanmom1 https://imgyukle.com/i/oBr9jA Benimde böyle cikti kuruma çizgisi denildi sabah tek çizgisi akşama doğru böyle olmuş regle 6 gün var bilemedim :) hyilisi olsun
Aslanmom1 Mom545441 Yaa büyük ihtimalle kimyasal canım ama sıkma canını bir sonraki ay yine denersin ♥️
Aslanmom1 Mom545441 sağlıklı olsa tutunurdu canım öyle düşün düşük veya kürtaj olmaktansa böyle olması inan daha iyi. Kimyasaldan sonrada hemen hamile kalanlar var zaten. Kürtaj olduktan sonra keşke kimyasal olsaymış ne bebeği görmüş olurdum ne kalp atışı demiştim. İyi tarafından bak moralini bozma