Aslanmom1 Sinem-Akman Yaa yerim onu. Kız öyle deme allah korusun ne düşmesiii. Sağlıklıysa zaten ne yapsan düşmez emin ol. Diğerinde iş bile yapmıyodum bişey olur diye yediğime içtiğime çok dikkat ediyodum sonu kötü bitti. Diğeri diyorum sanki şimdi varmış gibi 🙄 Şuan çok rahatım yani varsa da var napiyim modundayım ama var mı yok mu o kesinleşsinde bir oh dicem 😂 Ben de leke felan şuan yok ama akıntı var beyaz şekilde 💁🏼♀️
Sinem-Akman Aslanmom1 ahahah kız çok fena çok telefonla oynuyorum ya görüyor kontrole geliyor yanıma atlıyr 😊 arada karnıma atlıyor oyun için o yüzden tedirgin oluyrm 🙈🙈🙈 inşAllahhh seninde benimde hepimizin de olucak 🤲🤲🤲
Liya666 Aslanmom1 bende öleyim 3 gün geçti ve ikkez asla sasmayan adet ne hikmetse ama hep negatif gördüğüm için inanasim yok köyü biseyse ya diyroum napcaz beklemeli miyim kan vermeliyim :(
Aslanmom1 Sinem-Akman Ah inşallah canım ya. Gecikmemi yaşıyorum stresten felan bilmiyorumda bir korku sarmadı değil içimi. Neyse artık negatifse bir kaç gün kocaya sararım yumurtlama zamanı sar baştan yine 😂
Sinem-Akman Aslanmom1 🤣🤣🤣 ayyy bizim bu halimiz nolcakk yaaa 🤣🤣🤣🤣 ALLAHIM biran önce bebişlerimiz olsada kocalarada kafayı yedirtcez 🤣🤣🤣 bakalım sabah ne çıkcak çok merak ediyorum bi yandan korkuyrm 🤣🤣
Aslanmom1 Sinem-Akman Ben de aynı durumdayım ahahha. Uykudan gözümü açamıyorum ama sabahı düşünmekten uyku tutmuyo 😒 Terzi kendi söküğünü dikemiyo misali. Herkese takma boşver felan diyorum hele ben… 😂😂 Neyse artık hayırlısı ne yapalım sağlık olsun
Sinem-Akman Aslanmom1 vallaha bende öyle ya tam gözümü kapatıyrm tekrar açıyorum acaba ne çıkar diye bide mesaj gelmiş mi diye buraya giresim geliyor 🤣🤣🤣
Sinem-Akman Aslanmom1 hep negatif görüyoruz ya piskolojik olarak sanki hiç pozitif göremicem gibi geliyor hatta sabahkini acaba yanlışmı gördm ki diyorm resme girip girip duruyrm 🤣🤣🤣🤣
Aslanmom1 Sinem-Akman Valla benim öğrendiğim tek şey pozitif felan değil o hamileliğin sağlıklı ilerlemesi oldu canım. İnşallah sağsalim bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur
Sinem-Akman Aslanmom1 Aminnnn orası öyle tabiki kuzum 🤲🤲 ama ne bilim tek çizgi piskolojime iyice yer edinmiş 🤦🤦🤦 korkuyorum o yüzden
Royem62 Aslanmom1 Canım sabah kalkar kalkmaz ilk sen geldin aklıma sabırsızlıkla uyanmanı bekliyorum ❤️🤲
Sinem-Akman Royem62 hele benimki hele dün çıkan silik çizgi bugün hiç birşey yok ben çözemedim bu nasıl iş ya 🤔
Aslanmom1 Royem62 Hastalığa dair şuan hiç bir şey yok ve hamilelik belirtileri varken. Valla çok sinir oldum ona göre söktürücü felan içicektim
Royem62 Aslanmom1 benimde bel ağrım var sadece arada sol kasık ağrısı oluyor arada bacaklarıma ağrı vuruyor
Royem62 Sinem-Akman ya inşallah hepimiz ki vardır kurban olduğum rabbim sen nasip eyle bu güzel duyguyu bize 🤲🤲🤲❤️geç alalım haberi ama alalım yeterki ❤️🤲🤲
Tugba_usa Merhaba kizlar size birsey sorucam Ben bu ay 4 gun adet gordum 5 gun temizlendim ve merakimdan ovilasyon test yaptim iki kirmizi cizgide net cikti sizce normalmi ? Cok erken degilmi yukurtlama icin anlamadim 😏
Aslanmom1 Tugba_usa Bazıları hemen adetten sonra yumurtluyo canım. Testin resmi varsa yükle istersen bi
Tugba_usa Aslanmom1 canim kusura bakma yeni gordum malum siz turkiye Ben America olunca zaman farkli:)) https://ibb.co/MgTtPrb
Liya666 Royem62 evet bende öleyim 13 su adetim ikkez geçiyor normalde 12 su olmam lazımdı ağrılarını yaşıyorum sadece