Mom545441 Aslanmom1 erken gebelik yalan bence ya normal al adet günün geldi sonuçta geçiyor bile inanmıyorum ona ben
Aslanmom1 Arsub11 canım yok yapmadım ilk idrarla yapiyim diyorum şimdi çok yeniyse çıkmaz felan moralim bozulmasın sabah yaparım
Aslanmom1 Mom545441 yaa hayırlı olsun canım çok yeni daha evet maşallah iki gün sonra yine ver artışı önemli olan ♥️
Sinem-Akman Aslanmom1 ya şimdi bir kasığım ağrıdı bir ağrıdı birşey aktı aha dedim söküldüm bi baktım akıntıyla beraber çok açık pembe bi renk geldi nolir bana 😱😱
Hayal95 Aslanmom1 Benimde 4 gün var adetime ayağa kalkınca ani bir ağrı giriyor karnıma inşallah gebeyimdir ..senin belirtin var mı
Sinem-Akman Aslanmom1 hayır ilk defa şmdi geldi kuzum kasık ağrım başladı bianda o geldi kesildi şimdi kasığıma ağrı hafif hafif vuruyor 😱
Aslanmom1 Sinem-Akman Benim öyle olmuştu canım yerleşme kanaması ama devamının kan şeklinde gelmemesi lazım
tgcetprk Ben elendim galiba kızlar az önce üç çamaşırım da kahverengi akıntı gördüm leke değil di ama sanırım adet oluyorum
Hayal95 Aslanmom1 inşallah bebiş vardır ikimizinde🥰 artık test belirti değilde bebeğimi nasıl güzel büyütürüm diye düşünmek istiyorum