Aslanmom1 Royem62 hiç regl olcak gibi de değilim ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Senin bat yarın mı canım bugün mü
Royem62 Aslanmom1 amin canım aminnn az önce lavaboya gittim çok Şükür hala gelen giden yok normlde leke gelmesi lazımdı inşallah da gelmez bebeğim gelmiştir bana
Aslanmom1 Royem62 Amiin canım. Leke şeklinde gelirse korkma hemen bu günlerde yerleşme kanaması olabilir. Görünce hemen moralini bozma önemli olan devamının gelmemesi ♥️ Ama ben sanki adet olucak gibiyim. Kasıklarımın ve belimin ağrısı biraz daha şiddetlendi ve sürekli idrara çıkıyorum.
Arsub11 Royem62 kuzum benimde bat 12 idi ama hala gelen giden yok reglden once kan testi yaptim 0.1 cikmisti streesten regl duzenimizdemi etkileniyo ne
Ozgeliko Benimde bat 11,di ama 3.gun bugün gecikmemin,ve bugün kovit oldugumu öğrendim test yaptım negatif çıktı. Umarım hepimiz bu ay güzel sonuçlar alırız kizlar 🙏
Aslanmom1 Ozgeliko Çok geçmiş olsun canım umarım hemen atlatırsın. Covid olup hamilelik haberini alanları çok duydum bu aralar. Bağışıklık çöktüğü için covide yakalanma oranı artıyor. Gecikmen bir kaç gün daha olursa yeniden test yap bence ♥️
Arsub11 Aslanmom1 Kuzum bnm iki gun gecikti fakat reglden once kan testim 0.1 di sanirim streesten kaynakli gecikmeler oluyo
Ozgeliko Aslanmom1 çok teşekkür ederim canım 🙏🌸 Elimde son bir tane test kaldı bir kaç gün sonra tekrarlicam,olmazsam karantina sonrası kan veririm inşallah 🙏🌸
Aslanmom1 Arsub11 Belki geç döllenmedir canım yumurtlamanın üzerinden 17 gün geçsin öyle test yapın diyolar. Kaç gün geçti senin
Aslanmom1 Arsub11 İnşallah sürpriz olur sana ♥️ İlk gebeliğimde planlı bir şekilde beklediğim ayda hamile olduğumu öğrenmiştim hatta regliden 3 gün önce idrar testi ile. Erken öğrendiğim için hep stresli geçti. düşükle sonuçlandı maalesef. Sonra Allah’a hep hiç beklemediğim bir anda öğreniyim bir sürpriz olsun bana diye dua ettim. Bakalım bu ay regli mi sürpriz yapıcak o mu 🐣
Arsub11 Aslanmom1 Maalesefki strees cok kotu birsey benim duzenimi etkiliyo farkediyorum ya . Rabbim seni sevindrsn kucagini bos birakmasin insallah melegin sana tutunmustur kuzucum ya rabbim aratmasin nasip etsin isteyen herkese insllah
Arsub11 Aslanmom1 kiz sana birsey diyimmi inanmicaksin belki ama hatta uykularim bile kaciyo bu iki gecedir uyuyamıyorum cidden durum vahim bu bebisler bizi cok bekletmesin artik ya regl de gecikince insan umutlaniyor kanda sifiri bile gorunce dusun artik gerisini
Aslanmom1 Arsub11 Aminn canım Allah isteyen herkese nasip etsin ♥️ Keşke hemen kan vermeseydin. Ben de bugün kan vermek istedim eşim verdirtmedi bat 14 diye. Valla kürtajdan sonra bende hiç iyi değilim. İdrar testi yapıp durdum sürekli. En son sabah yaptım negatifi görüp geri yattım rüyamda çift çizgi görüyodum felan… Çok sabırsız bir insanım normalde beklemek bana çok zor geliyo 🥺
Arsub11 Aslanmom1 ah ah kuzum bende cok sabirsizim cidden benimde esim kiziyo düşün ondan gizli kan verdim çünkü oda üzülüyor kendini harab ediyrsn diyor oda cok istiyo ama bnden tek istedigi sey sabir nediyim kuzum mutlaka haberleselim ama olurmu cok isterim senin adina kaybinin yeri dolar tez vakitte 🤲🌼
Aslanmom1 Arsub11 çok sağol canım. Sen de güzel haberler verirsin inşallah♥️ Senin ne kadar oldu deneyeli. Bir doktora felan gözüktün mü hiç
Arsub11 Aslanmom1 yani nisandan beri deniyorum kuzum ama doktora gttm ekim ayinda yine hani niye olmuyo diye insülin direnci cikti bide pko görünümü var dedi seker hapi basladik ekimden bunyana kullanıyorum kuzum gecen ayda ilk kez klomenartik çatlatma iğnesi kullandim iki yumurtan gelişmişti oda tutmadi bu ay hic birsey yapmadim sanirim yoruldum biraz akisina birakym dedim yine baktim reglden once yine tutmadi heralde diyorum bu ayda