minipanda Royem62 cnım bu test hassas degil boşuna yapmışsın kaset testlerde en hassası laboquick marka
Sinem-Akman Aslanmom1 nasip ya bu ay çok belirti vardı o yüzden biraz sarsıldım olmasa zaten takmam 😔
Royem62 İnşallah kızlar belirtilerim hala devam ediyor dünden beri de geçmeyen bir baş ağrım var anlatamam migrenin tuttu
minikumutlar Royem62 kuzum üzülme rabbim benim gibi isteyen herkese nasip etsin kan sonucumu bekliyorum çıkmadı hala🤦♀️
Aslanmom1 Mom545441 Ben dün akşam çok kötüydüm canım gece kesin olurum dedim hatta yatakta sağa sola bile dönemiyodum bugün hiç bir şeyim yok hafif belim ağrıyo. Normalde ben o kadar ağrıya sökülürdüm ertesi gün. Sen nasılsın?
Royem62 Mom545441 benim oluyor normlde canım olacağım gün gece bel ve kasık ağrım başlar sabah bir kalkarım lekelemişim öğlene de sökülür zaten
Mom545441 Aslanmom1 ya gece uyuyamadım zaten ağrıdan yarı uyku yarı uyanıktım garip garip sesler duydum bugün çok sancılandım korkuyorum olacam diye bide batma var kasıklarda
Aslanmom1 Mom545441 Regl ile hamilelik belirtileri birebir aynı canım ben de o yüzden günüme kadar bir şey diyemiyorum. Yerleşme kanamam 3 gün kala olmuştu diğerinde ama şuan öyle bir şey de yok bende 🙄 Umarım güzel sonuçlar alırız…
Mom545441 Aslanmom1 valla umudumu kaybediyorum ya moral bozucu test yapmak istiyorum hava bozuk yağışlı eşimde almaz kaldım ikilemde 😞
Aslanmom1 Mom545441 umudunu regl olana kadar kaybetme canım ♥️ Test yapmaman daha iyi zaten belki hamilesindir ama testte çıkmayabilir böylesi daha iyi
Royem62 Mom545441 bnde yaptım pişman oldum kızlar ısrar etti yoksa cumayı bekliycektim cuma cmartesi beklerim olmazsam pazar günü acile gdeeim yad pazartesi
Mom545441 Aslanmom1 ama bişey deyim mi yarın yapsam mı ki çünkü adet başlangıcından hesaplanıyor varsa 4 haftalık olmuş oluyor bu proğramda hesapladım bugün adet tarihimi yazdım 3 hafta 6 gün yazıyor yarın tam 4 hafta olacak varsa tabiki