Tugba_usa Kizlar Ben elendim bu ay 🤷🏻♀️5 gün var, fakat dayanamadım test yaptım negatif neyse hayırlısı olsun diyorum morel bozmamak kazım vardır bir hayır. Darısı sizlerin başına olsun güzel haberler alın💜💜💜💜
Sinem-Akman Tugba_usa daha 5 gün var negatif çıktıysa neden hemen ümitsizliğe kapılıyorsunuz ki herkesinki evdeki testlerde çıkmıyor 😊
Sinem-Akman Tugba_usa adetinizi bekleyin hemen ümitsizliğe kapılmayın bence bende 6 gün kala erken gebelik yaptım negatif çıktı ama belirtilerim devam ediyor o yüzden adetimi bekliyorum 😊
Sinem-Akman Tugba_usa ama gerçekten çok var negatif çıkıpta adet olmayıp pozitif olan bende sizin gibi dedim negatif diye ama belirtilerim devam ediyor. Senin belirtin yok mu hemen vazgeçtin 😊
Tugba_usa Sinem-Akman Evet haklısınız aslında belirtim yok diyemem ama adet yakınlığı olduğu için birde negatif gördüm diye bütün belirtileri adet yakınlığına bağladım 😅😅 inşallah hayırlı güzel haberler alırız hepbirilkte 🙏🏼
Omay0707 Bat 13 test yaptım gözle görülür silik cizgi cıktı inşallah vardır ignenin 8.günü iğne etkisi bu kadar yükselmez diye tahmin ediyorum
Royem62 Omay0707 İğne etkisi 10. Güne kadar sürüyor diyorlar kuzum üzülme isterse. Sonra 11. Gün bir daha yap istersen 🤲🥰❤️
Meriiii Omay0707 evet sabah ılk ıdrarımla yapıp cok sılık cızgı gordum ve sonrasında kan testı verdım
badebusesi Merhaba kızlar benim de bat 13 Ocak 🥰 İçimden bir ses olacak bu ay diyor bekliyorum ben de 🤩🤩
Royem62 Meriiii Şu an benim belim kırılıyor sanki kasıklarım ağrıyor sanki adet olmuşum şimdi gibi inşallah benşmde hamilelktendir ara ara da mide bulantılarım oluyor
Royem62 Aiteh Sanki silik bir çizgi var kuzum ama inşallah kuruma çizgisi değil de gerçekten bebiş tutunmuştur sana
Aiteh Royem62 bu kuruduktan sonra ki hali Buda kurumadan olani aslinda ilk 5 dakikada zaten ben bakinca goruyordum ama kuruyunca daha belli oldu.acaba gec mi yumurtladim. Da gecmi dollenme oldu yada kimyasalmiki
Royem62 Meriiii ilk teyzelik haberimizi senden aldık kuzum 🥰🤲 inşallah sırayla devamını getiririz hepimiz 🥰🤲🤲