1234momsss Kizlar prima bebek bezi aldik yeni dogan 4-8 kg yaziyo 2 numaraymis bende hastane cantasina koymak icin actim paketini kuzenimde iki numara buyuk gelir 1 alcaktin dedi suan degistirememde cokmu buyuk olur 2 numara minicik duruyo aslinda 😔
2prensessannesi 1234momsss cokfarketmiyor aslinda. Yenidogan 1 numara iyice kucucukoluyor zaten gunde kac kez degisceksin hemen bitcek o bez
mmrv 1234momsss O dursun kenarda canim nolur nolmaz 1 tane de 1 numara al.. ztn 2 numaraya cabuk geciliyormus onu da gecince kullanirsin boşa gitmez.
Elif1147 1234momsss canım bizde 2 aldık onu kullanmayı düşünüyodum ama paketi açmadım hiç.çok çok büyük olursa 1 alırsın almaya acele etme bence
1234momsss mmrv canim buyuk gelirse 1 numara aliriz dedim bende ama poposunada iyi gelmesse elimde kalsin istemem 😐
Handsomebaby Büyük ama bebekte hemen büyüyor zaten.Ön tarafını kıvırırsın zaten mecbur kıvırcaksın biraz göbek dışarda kalcak çünkü.Kullanılır yani sorun olmaz.Prima zaten süper bir bez.İncecik o yüzden rahatsız etmez bebişi
1234momsss Handsomebaby evet canim oyle yaparim olmadi zaten cok minik duruyo daha kucugunu dusunemiyorum 😌
1234momsss Babies16 canim her bez her bebege iyi gelmiyo diyolar ya ben bunu denemek icin aldim aslinda poposuna iyi gelirse sorun olmaz 1 numarasini da alirim
Babies16 1234momsss gelir ins canim yaa dogar dogmaz pisik olmaz zaten heralde.muhtemelen bikac hafta idare eder sonra duruma gire bidaha almazsin
TospikAnne 1234momsss canım birşey olmaz zaten 1 ay dediğin hemen geçiyor :) koy bir köşeye. Kullanırsın sonra.
Fidashka Nolucak sakla kalsin bi kenarda er geç 2 numara giydirceksin zaten zamani geldiginde giydirirsin canim