elftrndmrci hilalsahinnn hamilelikten önce lazeri bitmiş biri olarak söylüyorum ki hamileyken zararlı değil deseler bile (ki nacizhane fikrim zararlı olmadığına inanmıyorum) gitme. Çünkü tüylerim değişen hormonlarla beraber canlandı. Parana da yazık
ruhanadagdelen hilalsahinnn lazer bebek için kesinlikle zararlı. Bende dondurmuşdum. Ocakta doğumum olacak. Mayısa yazıldım
hilalsahinnn denizvebulut merkeze sorduğumda ise alex olduğu için herhangi zarar vermiyo sadece kıl köklerine etkili ama hormonları bozduğunu duyunca vazgeçtim allah muhaffaza iyice kötü etmeyelim😅
hilalsahinnn Hilalbasak yok aksine gel dedi kullandıkları cihaz zararlı değilmişte öyle işte ama hormonları tetikliyoöul sanırsam
[silindi] Ben hamilelik öncesi lazerle sıfırladığım tüylerime hamilelik sonrası tekrar kavuştum🤪hormonlar hormonlar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️Hiç yaptırmamış gibiyim, o kadar seans boşa gitti 🙄
ruhanadagdelen [silindi] ama benim ayak tüylerim hamilelikte tamamen döküldü. Normalde ertesi güne diken diken olan bacak şimdi 3haftaya ordan burdan çıkar. Ama hamileliğin başında böyle değildi gene ertesi gün çıkardı. Genitalde biraz döküldü keşke bacağım kadar pürüssüz olsa şimdi
fenperest [silindi] bi ara bende bosa gitti sandim ama daha sonra cikanlar dokulmeye basladi. Belki sizde de duzelir biraz daha kontrol edin
rumeysatok hilalsahinnn canım ben eski güzellik uzmanıyım uzun bir süre lazerin eğitimini aldım hamileyken asla ama asla hiçbir cihaz uygun değil kesinlikle gitmemelisin ayrıca hormonu bozan da cihaz değil hamilelik lazere gitmek istiyorsan eğer doğum yaptıktan 6 ay sonra gitmeni öneririm çünkü hamilelikte hormonlar zaten sürekli değişkenlik gösteriyor vücudun kendine gelmesi 6 ay sürüyor şu anda sana yapılan işlemi sağlık bakanlığı kesinlikle önermiyor çünkü vücuduna lazer ışını alıyorsun kıl kökünü öldürüp yok eden Allah korusun bebeğine de zarar verir normalde üyeliğini dondurup hamilelikten sonra kaldığın yerden devam etmek gibi bir hakkın da var aksi olursa şikayetçi bile olabilirsin
[silindi] fenperest 37 haftalık olduk, her kontrole gidişte ağdaya gittim, hatta haftalığa düştük gene gidiyorum tamam aylık kadar olmuyor ama ağdaya gitmezsem olmayacak şekilde çok çıktı
fenperest [silindi] dogumdan sonra duzelir belki hormonlar yeniden.. umarim tekrar lazere gerek kalmaz. Ben eve de cihaz almistim tek tuk cikanlari yapmak icin ama hamile kalinca yapamadim.
Minoo01 hilalsahinnn doktorum ilk 3 ay karın, genital bölge hariç yaptır ama sonrası tamamen yasak demişti. Lazere gittiğim yer ise gebelikte yapmıyoruz demişlerdi. Bende yaptırmadım gebe iken.