Ggalparslan Kızlar doğum öncesi 3. Doz covid aşısı olan varmı? 22. Haftadayım doktorum 3. Dozu da olmam gerektiğini söyledi kararsızım🤔
AnnelikHayali Ggalparslan ben de 27. Haftadayım. Yarın kontrolde soracağım doktoruma. Ol derse hemen bu hafta olacağım.
Ggalparslan AnnelikHayali mutlaka sorun ben 2 doktora da sordum kesinlikle olmanı tavsiye ederim doğum hastane ortamında gelen giden illaki olur riskli ortamlarda bulunacaksın bence ol dedi
Barisinannesi Ggalparslan Ben de halsizlik yapiyor ilk basta ilkndozlarda da olmustu demir takviyesiyle cozmustuk simdi zaten kullandigimiz icin 2 3 haftada gecti ama ben sinovac vuruldum biontech baska olabilir. Bi de saglikciyim yani vurulmam sartti :((
Hanifebolat34 35.haftamdayim oldum iki gün önce ilk ikisi sinovac ti bu biontech oldum hiç bir sorun olmadı kol ağrısı ve halsizlik dışında 😉
isilcan Bende oldum canım bende 19. Haftamdayım ol mutlaka bebeğini korumak açısından ve kendini coronaya karşı 🙏🏻
Hzlkaya Ben ikinci dozu vurulduğumda hamileymişim doktorum zaten tavsiye ediyorum olmanı iyi olmuş dedi şimdi 27.haftadayım olacağım ama yeni tetenoz aşımı oldum ondan bekliyorum bi iki hafta
Estrella Hzlkaya iki hafta neden? Bana doktorum sorun olmaz vurulabilirsin dedi. Ebe hemşire de vuralım bir sorun olmaz dedi🙄bir tane daha doktorum vardı ona da sordum 1 hafta yeterli dedi. Ben de 8. Gün gideceğim aşıya biontech 2 doz olmustım 3. Yu olucam
Hzlkaya Estrella tetenoz kol ağrısı yapıyor bana o yüzden birde doktoruma sormadım muayeneme daha var o yüzden olmadım 3.dozu