Yagmurkaragz 6 haftalıkken Dr gittiğimde kese Yanı kanaması var dendi suan 9+5 haftalık olduk dün acile gittim hala kese Yanı kanaması devam ediyor dedi siz ne zaman atlattiniz?
bilgegk Yagmurkaragz hali hazırda dışarı çıkan bir kanamamı var yoksa sadece içeride gorunen bir kanamamı 7 haftalikken 2cm kanama alanım vardı 12 hafta olduk kese yanı kanamam var
Cerenktkc Bu herkeste farklılık gösterir bence benim uzun sürmüştü hamileliğimin ilk haftalarında başladı 5 aya kadar devam etti.
Yagmurkaragz bilgegk 6 haftalıkken sabah uyandığımda adet kanaması gibi kanamam olmuştu o şekilde Dr gittiğimde kese Yanı kanaması dedi o dış kanama 2 gün sürdü sonra kesildi şuan içerde kanama
Mercimek1234567 Bnde 6 haftaligm banada var dediler insallh cok uzun surmez bebbegime bir zarari olmadan hemencecik gecer .
bilgegk Yagmurkaragz Çok geçmiş olsun bol bol yatıp dinlenin dediğim gbi benim 7 haftadayken basladi 12 haftalik hala devam ediyor surekli yatiyorum igne fitil kullaniyorum stres yapmayin kendinize inşallah sağlıkla kucaginiza alirsinz bebisinizi ♥️👼
Meryemcan12 Benimde ara ara 3 günden beri kanamam oluyo değerim 60 neden olabilir acaba doktorum 2 günde bir kan ver değerlerin yükselmesini bekleyelim dedi